HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Abonneren

Ontvang 12 edities van De Beauty Professional voor € 79,50 met gratis compleet verzorgingspakket van Dermo28!

Hier kunt u zich abonneren op het vakblad De Beauty Professional. Het magazine verschijnt iedere maand en geeft u relevante vakinformatie over de nieuwste schoonheidsbehandelingen, producten, massages, trends, voeding en visagie. Diepgaande inhoudelijke artikelen worden afgewisseld met ‘nice to know’ artikelen. Zowel kleine als grote instituten, leveranciers, bekenden uit de branche, dermatologen, huidtherapeuten en belangrijke evenementen op het gebied van beauty brengen we onder de aandacht.

De Beauty Professional biedt alles wat de schoonheidsspecialist moet weten over professioneel ondernemen in de schoonheidsbranche. Zorg dus dat u ook abonnee wordt!

Nu ontvang je GRATIS verzorgingspakket van Dermo28 t.w.v. €234,00. Dermo28 is een Italiaans derma-cosmeceutisch merk voor cosmedische huidverbetering en anti-aging. Het is een echt salonmerk met salonbehandelingen en aanvullende producten voor thuisgebruik.

Dermo28

Een naam maar ook een filosofie

Het Italiaanse merk DERMO28 biedt een uniek cosmedisch huidverbeterings- en anti-aging programma met een duidelijke visie en medische achtergrond. Een cosmedische innovatie die een brug slaat tussen wetenschap, technologie, cultuur en de maatschappij. DERMO28 optimaliseert en versterkt de huid en zorgt ervoor optimale resultaten te behalen. De twee primaire principes van Dermo28 zijn ‘optimaal hydrateren’ en ‘28 dagen celdeling’.
Met een abonnement op De Beauty Professional blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden en regelgevingen uit de beautybranche en kun je ook nog eens dit mooie merk zelf uitproberen!

Het cadeaupakket bestaat uit:
Youth Complex: een intense hydratatie voor het gezicht gedurende de hele dag. Een geconcentreerd serum met een langdurige en intense vochtbindende werking die vanaf het eerste gebruik een zijdezachte huid creëert.

  • Crema Soffice: een intens effectieve hydraterende crème, rijk aan hyaluronzuur, essentieel om een goede hydratatie en soepele huid in stand te houden.
  • Blemish Balm: een exclusieve gepigmenteerde formule met SPF15 die een geïrriteerde en rode huid beschermt en verzacht.

Deze aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt door Western Cosmetics en is geldig zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij! Voor abonnementen buiten Nederland is er een meerprijs van 20 euro.

Let op: Bent u lid van de ANBOS? Dan ontvangt u De Beauty Professional vanaf januari 2019 gratis bij uw lidmaatschap.

Privacyverklaring: Wanneer u een abonnement afsluit dient u akkoord te gaan met de privacyverklaring van Business Content Media b.v. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Onze complete privacyverklaring leest u hier.
    Ja, ik meld mij aan voor een gratis halfjaar omdat ik Anboslid ben.

    Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.