HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Blog Sonya Bloemhard: LENTE!

Posted on

Jaaa, wat fijn, mijn lievelingstijd van het jaar! De hele natuur begint weer opnieuw. Overal bloemknoppen die uitkomen in de allermooiste kleuren. Het gras wordt weer groener, bomen krijgen weer frisgroene blaadjes en dan ruikt het ook nog eens heerlijk. Ik word er zo ontzettend vrolijk van! Dus wanneer ik maar even de kans krijg maak ik een wandeling door de weilanden, het bos of langs de rivier… Dat zorgt meteen weer voor nieuwe inspiratie.

Laats heb ik even gewinkeld na lange tijd en WOW, alles is kleurrijk wat kleding betreft. Oranje, roze, turquoise, groen en heel veel printjes, pastel, fel, I LOVE IT!!! Ik kan me bijna niet inhouden om alles te kopen…

In de salon hebben mijn klanten ook weer zin in een nieuwe kleur en coupe. Natuurlijk heel veel fris blond, maar niet meer zoals vroeger toen ze een heel hoofd met veel highlights wilden of een global blondtint. Veel vrouwen kiezen nu voor een mooie subtiele of een iets sterkere balayage. Of voor een faceframe, waarbij de omlijsting van het gezicht het accent heeft. Het gaat nu veel meer over accenten, mooie overloopjes en diepte.

Daarnaast willen mijn klanten mooi glanzend haar. Dit doe ik door te tonen, ‘French Glossing’ wordt het ook wel genoemd. In dit voorjaar zie je mooie parelmoer/violet/beige tinten. Goudkoper mag ook weer en vooral zachte pasteltinten, my favorites, zoals zalm, roze en lila doen het supertof. Het is belangrijker dan ooit om de kleuren mooi over te laten lopen en dat kan perfect én snel met toners.

Ik wens jullie een kleurrijke en vrolijke lente toe!

Sonya

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Plastic Soup Foundation: ‘Bijna 9 op de 10 producten van grote cosmetica-merken bevatten microplastics’
Blog Sonya Bloemhard: LENTE!