HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

“Er zijn heel veel goede eenpitters, het tij is gekeerd”

Ivonne Martens (45) is sinds 1998 eigenaresse van salon ‘Ivonne Martens Haar en Make-up’ in Berkel en Rodenrijs. Ze heeft bewust gekozen voor een eenmanszaak en dat wil ze graag zo houden. Ook al heeft ze net een prestigieuze nationale Wella TrendVision Award gewonnen in de categorie Craft Artist, is ze internationaal
haarstylist of the year bij de Design & Color Awards en krij gt ze veel aanbiedingen voor mooie freelance opdrachten, haar dagen in de salon geeft ze zeker niet op.

Ivonne Martens

Mijn Salon is in de voortuin van mijn huis gevestigd

Hoe pak je dat aan?

“Ik krijg steeds meer een eigen podium, maar dan met een eenmansbedrijf. Dat is een beetje raar. Ik krijg geweldige aanbiedingen die je normaal gesproken met een team doet. De verschillende rollen vervul ik nu zelf. Ik maak collecties voor fotoshoots, geef trainingen, maar moet alle facetten daarvan alleen doen. Best bijzonder.”

Heb je het gevoel dat je een keuze moet gaan maken?

“Nee, ik ga niet kiezen. Ik wil mijn dagen in de salon niet opgeven, dus doe ik alleen de tofste dingen. De krenten uit de pap.”

Kan je iets over de locatie van jouw salon vertellen?

“Mijn salon is in de voortuin van mijn huis gevestigd. Ik woon in een hoekhuis in een woonwijk en heb een tuin van twaalf meter diep. In die tuin, tussen de woning en de garage, is mijn salon gebouwd. Het is gekoppeld, maar de salon heeft wel een eigen ingang. De oppervlakte van mijn salon is zestien vierkante meter.”

Wat is jouw doelgroep?

“Ik ben heel breed georiënteerd, maar ik richt me vooral op mensen die kwaliteit heel …

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

     
 

   

Vorige
NEUMA nu ook op de Nederlandse markt
“Er zijn heel veel goede eenpitters, het tij is gekeerd”