HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Haarmodelijn zoekt hairtalent!

Ambitieuze hairstylisten: opgelet! De Haarmodelijn, het grootste vaktechnische event in de Benelux, organiseert dit najaar een uitdagende wedstrijd voor veelbelovende talenten. De winnaars krijgen een professioneel coachingstraject aangeboden en mogen daarna meewerken aan de photoshoot of de showcase van dit topevenement: een unieke kans om je carrière een boost te geven! Een initiatief van de producenten van de Haarmodelijn en met Ministry of Beauty in samenwerking met Pivot Point Benelux en Pivot Point International.

De Haarmodelijn is een fenomeen in kappersland. Het is ieder half jaar dé inspiratiebron voor het nieuwe trendseizoen, met een diversiteit aan innovatieve knip- en kleurtechnieken en allerlei middelen waarmee je deze in de vingers kunt krijgen. Het meest spectaculaire onderdeel is de showcase in het theater, waar topkappers live on stage laten zien hoe ze de nieuwste kapsels realiseren.

Creativiteit en visie

Door de jaren heen hebben veel kappers aan de Haarmodelijn meegewerkt: stuk voor stuk kappers met passie die graag hun kennis en creativiteit delen met hun vakgenoten. De organisatie is nu op zoek naar jonge talenten met diezelfde drive en biedt hen de kans om hun ambities te realiseren als podium kapper en of educator. Dus heb jij een vernieuwende kijk op het kappersvak en lijkt het je geweldig om dit met je vakgenoten te delen? Heb je lef en creativiteit én zin om je carrière naar een nieuw level te brengen? Doe dan mee aan de Hair Talent competitie!

Video

Wil je de uitdaging aan, dan vragen je we om met een mobiele telefoon een video van maximaal 5 minuten te maken. In dit filmpje vertel je kort wat je motivatie is om mee te doen aan Hair Talent én je laat je een techniek zien op een oefenkop. Belangrijk is dat je altijd goed uitlegt wat je aan het doen bent, op zo’n manier dat collega’s het goed snappen. Een professionele jury beoordeelt alle video’s. Deze bestaat uit de producenten van de Haarmodelijn en een aantal bekende kappers die heel veel ervaring hebben met het geven van shows en workshops. Ben je een van de juryfavorieten, dan word je uitgenodigd voor een korte presentatie waarbij je aan een select publiek live je talenten laat zien. Kom je ze door deze screening heen, dan krijg je onder andere de kans om mee te werken aan een photoshoot of showcase van de Haarmodelijn. In de weg daarheen word je uiteraard goed begeleid door uiteenlopende topkappers. Je krijgt diverse trainingen en wordt uitgebreid begeleid. Dit voor een waarde van ruim 6.000 euro.

Stuur je aanmelding voor 1 november naar info@haarmodelijn.nl en misschien selecteert de jury jouw filmpje wel als een van de favorieten.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

     
 

   

Vorige
Binnenkort bij abonnees in de brievenbus!
Haarmodelijn zoekt hairtalent!