HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw! GRAFIX, de KIS Haircare Trendcollectie najaar 2021

Posted on

Duidelijke lijnen, mooie contouren en prachtige kleuren. Samen met het KIS creative team creëerde KIS Creative Director Natasja Keijzer een inspirerende najaars trendcollectie ‘GRAFIX’.

“Een prachtig voorbeeld van deze inspirerende collectie zijn onder andere de perfect uitgevoerde lange contouren. Wat we vooral terugzien bij het model is de combinatie met een waanzinnige foilyage, hierdoor krijgt het haar rust en een natuurlijke uitstraling. Deze techniek geeft tegelijkertijd kracht aan de coupe in het lange haar.” Wat betreft de trend op het gebied van kleur is KIS heel duidelijk: koele tinten zijn zeker nog niet verdwenen, maar de warmere tinten zijn enorm in opmars. Een zachte goudtint is dan ook wat KIS betreft warm welkom dit najaar in het straatbeeld.

De lob by KIS

Daarnaast is de bob terug van weggeweest maar dan wel een bob met een moderne twist. “Eigenlijk is de bob nooit uit ons straatbeeld verdwenen. In de KIS variant zijn de lengtes wat langer, waardoor de bob dit najaar ook wel een lob wordt genoemd. Curtain bangs aan de voorzijde zorgen voor een grafisch gevoel. De pasteltinten maken deze trend compleet. De kleur is geïnspireerd op de heerlijk geurende bloemen van de sering, deze geven de bob zachtheid met een moderne twist. Super speels en een tikkeltje eigenwijs is de shaggy look. Deze look geeft het kortere haar meer textuur en de naam verraad het al, een lekker eigenwijs, tikje rommelig karakter maar vooral powerful. KIS combineert deze shaggy look met herfstachtige koele kopertinten. Een ode aan het najaar.”

Beste uit 2 werelden

Dat het altijd beter kan, bewijst het Keratin Infusion System. “KIS combineert het beste uit de Amerikaanse en Europese haarverzorging tot één complete en unieke haarverzorgingslijn. Het systeem bevat een revolutionaire formule die, geheel naar Amerikaanse traditie, focust op herstel van het haar van binnenuit. Waar Amerika sterk is in het daadwerkelijk repareren van haar, loopt Europa voorop als het gaat om technieken in haarkleuring en permanent. KIS brengt nu het beste uit deze twee werelden samen in één revolutionaire haarverzorgingslijn, met als gemene deler voor alle producten: het Keratin Infusion System.”

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

     
 

   

Vorige
Werk & privé in balans by Kayleigh Rutten – Be by Kay
Nieuw! GRAFIX, de KIS Haircare Trendcollectie najaar 2021