HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwe CEO voor Wella Company: Annie Young-Scrivner

Afgelopen vrijdag is Annie Young-Scrivner door KKR benoemd tot de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Wella Company (bekend van Wella Professionals, Sebastian Professional en System Professional).
De benoeming gaat van kracht zodra de eerder aangekondigde transactie gesloten wordt, waarbij KKR 60% van Wella overneemt van Coty Inc. 

Eerder werkzaam als CEO van Godiva

Annie Young-Scrivner was eerder werkzaam als CEO van Godiva Chocolatier. Ze heeft in meer dan 30 landen gewerkt en brengt een diepgaand begrip van de wereldwijde markten met zich mee. Voorafgaand aan GODIVA heeft mevrouw Young-Scrivner gedurende zeven jaar lang verschillende senior posities vervuld bij o.a. Starbucks Corporation en PepsiCo Inc. 

Inmiddels is mevrouw Young-Scrivner begonnen met het bezoeken van salons in onder andere Duitsland om de branche vanuit alle oogpunten te leren kennen.

De huidige president van Coty’s Professional en Retail hair business, Sylvie Moreau, zal in haar rol blijven tot de transactie tussen KKR en Coty is afgerond. 

www.wellacompany.com

KKR

KKR is een wereldwijde beleggingsonderneming die meerdere alternatieve beleggingscategorieën beheert, waaronder private equity, krediet en reële activa, met strategische partners die hedgefondsen beheren. 

www.kkr.com 

Coty

Coty is een van ‘s werelds grootste beautybedrijven met een portfolio van merken op het gebied van geur, kleur, cosmetica, haarkleuring, -verzorging en -styling, en huid- en lichaamsverzorging. 

www.coty.com

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Gladde huid by Medik8
Nieuwe CEO voor Wella Company: Annie Young-Scrivner