HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuwste editie Style Vision op de mat!

Yes! Je hebt de nieuwste editie van StyleVision op de mat gevonden! Een editie boordevol achtergrondverhalen, tips & tricks over ondernemen in de kappersbranche en natuurlijk de nieuwste trends. We willen graag het voorwoord van de hoofdredacteuren even met jullie delen.

Heb jij nog geen abonnement op Style Vision? Sluit die dan vandaag nog af en blijf op de hoogte van alles wat je als professional in de kappersbranche moet weten! KLIK HIER: www.beauty-pro.nl/abonneren

Strickly Business
De balans opmaken na – alweer – een roerige periode: ook wij hebben dat de afgelopen weken gedaan. Ruim een jaar geleden kregen we de kans om als hoofdredactie invulling te geven aan dit mooie vakmagazine. We zijn trots op de edities die we hebben gemaakt, op de online ontwikkelingen (volg je ons al op Insta en Facebook? En ben je al bekend met deze website beauty-pro.nl?), blij met toonaangevende experts als blogger of columnist en dolgelukkig dat we weer actief mogen zijn in deze fantastische branche. Maar als je de balans opmaakt zie je natuurlijk ook dingen die nog beter of anders kunnen. Dat is helemaal niet erg, het biedt juist kansen voor ontwikkeling en het smeden van mooie toekomstplannen. Dus dat is ook wat we doen!

Die positieve vibe hopen we ook bij jullie terug te zien, maar we realiseren ons dat dit niet altijd zal meevallen. Bijna een jaar geleden schreven we hier ‘Wat fantastisch dat jullie – eindelijk – weer aan het werk zijn! Back to business, en laten we ervan uitgaan dat die deuren ook niet meer dicht hoeven’. Inmiddels weten we helaas wel beter… Ook voor de eerste editie van 2022 hebben we daarom samen met verschillende betrokkenen teruggeblikt én vooruitgekeken. We hoorden indrukwekkende verhalen over ondernemers bij wie het water echt aan de lippen staat, over schulden, wanhoop en frustratie. En toch, ondanks dat, hoorden we vooral ook de hoop op die betere tijden waar we allemaal zo naar snakken. Waarschijnlijk is het de passie voor het vak die de motor blijft voor elke ondernemer in deze branche. En die passie dooft niet zomaar uit.

Voor 2022 spreken we dezelfde hoop uit als een jaar geleden: laten we ervan uitgaan dat de deuren nu echt niet meer dicht hoeven! En natuurlijk hopen we ook dat er alsnog goede steun wordt geboden, zodat iedereen die liefde voor het vak en die creativiteit weer zorgeloos kan uiten. Dan zien straks alle klanten er weer op hun mooist uit!

Heb jij nieuws? Wil jij je verhaal op onze website of in het magazine? Stuur dan een mail naar: stylevision@businesscontentmedia.nl

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
We mogen weer! 2, 3 & 4 april Beauty Trade Special in Utrecht
Nieuwste editie Style Vision op de mat!