HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Save the date – The Hair Project op 9 & 10 oktober 2022 – Let’s get back to live business

Posted on

Op 9 & 10 oktober 2022 kan de professionele hair community uit de Benelux elkaar na meer dan 3 jaar eindelijk weer live ontmoeten op The Hair Project, hét professioneel kappersevent in Kortrijk Xpo. Het is het ideale platform voor kappers om trends te spotten, shows bij te wonen, nieuwe producten & concepten te ontdekken en in te spelen op business opportuniteiten in rechtsreeks contact met toonaangevende leveranciers uit de kappersbranche in de Benelux.

Let’s get back to live business

Na een hele periode zonder kappersvakbeurs omwille van corona, is het nu eindelijk weer uitkijken naar een momentum waar de kappersindustrie elkaar live kan ontmoeten. Ideeën uitwisselen, inspiratie bijtanken, marktontwikkelingen volgen en ook gewoonweg fun beleven met het hele team staan centraal. Op The Hair Project ontmoeten ambitieuze collega-kappers elkaar, ze delen hun passie voor het vak en kijken ernaar uit om in contact te komen met zowel bestaande als nieuwe leveranciers uit de branche.

3 zones met een nieuwe dynamiek

Dit najaar mag je op The hair Project rekenen op een gloednieuwe ervaring t.o.v vorige edities. Het grondplan en de standconcepten zijn gewijzigd waarbij meer ruimte vrijkomt voor creativiteit. Je kan The Hair Project in 3 grote zones indelen:

✓ HAIR INDUSTRY

Deze zone is het kloppend hart van The Hair Project met de focus op nieuwe producten (van haarcosmetica over saloninrichtingen en kappersmateriaal tot (software) diensten enz…), zakelijke contacten en netwerken. Exposanten zijn er aanwezig in eigen, creatieve standen waar volop wordt ingezet op merkbeleving. In dit gedeelte is er ook een ‘Discovery District’ waar zowel start-ups als gevestigde bedrijven aanwezig zijn die de kappersmarkt willen verkennen met een nieuw merk, concept of activiteit. Je spot er ongetwijfeld ideeën om je met je kapsalon te onderscheiden of om het naar een hoger niveau te tillen.


✓ SHOPPING MALL

De vroegere Warehouse, de verkoophal met stoere industriële look, wordt vervangen door een nieuw concept: The Shopping Mall. Dit wordt opgevat als een winkelcentrum met sfeervolle shops of boutiques waar kappers de laatste haarproducten, hippe must-haves, (haar)accessoires, boeken, posters en handige kappertools ter plaatse kunnen kopen.


✓ HAIR SHOWS & TECHNICAL WORKSHOPS

Een nieuwe theaterhal met tribune van 500 zitplaatsen wordt dé inspiratie hub met doorlopende kappershows en vaktechnische demo’s. Kleuren, innovatieve kniptechnieken, stylen, barber & men…alle facetten van de meest creatieve kant van het kappersvak komen er aan bod! Het programma wordt een mix van modellen gepresenteerd door merken uit de kappersbranche en teams geselecteerd door de organisatie.

The Hair Project 2022 wordt ongetwijfeld een blij terugzien met de volledige branche. Wees er bij met uw kappersteam voor een boost aan inspiratie en contacten met bestaande en nieuwe leveranciers. De ticketshop zal deze zomer online zijn op www.thehairproject.eu.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Stel jouw ondernemersvragen aan Tom Sebastian tijdens Beauty Trade Special
Save the date – The Hair Project op 9 & 10 oktober 2022 – Let’s get back to live business