HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Succesvolle 15e editie golftoernooi Schwarzkopf HG OPEN

Op 4 oktober 2021 vond voor de 15e maal het HG Open plaats. Schwarzkopf Professional organiseert dit golftoernooi jaarlijks voor alle kappers van Nederland en wordt ondersteund door Indola.

Dit jaar vond het HG Open plaats bij de bijzondere golfbaan “Bernardus” gelegen in Cromvoirt. Op deze baan, waar dit en volgend jaar het prestigieuze Dutch Open wordt gehouden, streden maandag 4 oktober 40 golfers tegen elkaar. Bernardus streeft naar een perfecte harmonie van de golfbaan, het clubhuis en de omliggende natuur. Ze willen een golfervaring creëren die mooie herinneringen achterlaat bij iedereen die Bernardus bezoekt, het is een verlengstuk van de omgeving. Door de filosofische gedachte is Bernardus een golfbaan geworden die omarmt wat Brabant zo bijzonder maakt. Schwarzkopf Professional maakte het mogelijk voor haar klanten en relaties op deze unieke baan een wedstrijd te spelen. “Na de ontvangst en installeren van de score app Golf Genius werd koffie met gebak genuttigd in de stijlvolle bar. De sfeer was perfect, lachende gezichten en iedereen keek uit naar wat komen ging, eindelijk mogen we weer bij elkaar komen. Gewapend met een lunchpakket gingen de golfers de baan op. Vooraf kon er ingeslagen worden op de bijzondere driving range, hier lagen de golfballetjes al keurig opgestapeld te wachten. Bij hole 10 wachtte de baancatering met BBQ yakatori, alles in stijl. Aan het eind van de middag druppelden de golfers langzaam naar binnen, waar de wedstrijdleiding via de app direct kon zien wie er gewonnen had. Na de nodige hapjes en drankjes ging iedereen aan tafel voor een culinair 3-gangen diner.”

Winnaars van de HG-Open 2021

Bij aanvang van het diner werden door Ronald Hes en organisator Laura van de Graaf de prijzen uitgereikt.

Heren 1e prijs : Ben Korsmit

Birdie prijs : Duncan van der Velden

Dames 1e prijs : Therris van de Westerlo

De longest voor de dames ging naar: Astrid Gidding

De longest voor de heren ging naar: Maarten Zurhorst

De neary ging naar: Ben Kraa

Het HG Open 2021 was dit jaar een bijzonder geslaagd evenement waar alle deelnemers met veel plezier op terugkijken! Het volgende HG Open golftournooi is gepland op 25 april 2022.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
NIEUW! Scan + 3x Keune Care Derma
Succesvolle 15e editie golftoernooi Schwarzkopf HG OPEN