HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Trendcollectie herfst/winter 2021 by Trinity Haircare

Een mix van stemmingen, misschien zelfs een vreemd uitgebalanceerde mix van het verlangen om thuis te blijven, zich te ontspannen en zich te omringen met familie en vrienden en tegelijkertijd het verlangen om er weer op uit te gaan en de wereld te verkennen, om nieuwe input en impulsen van buitenaf te krijgen… dat drukt uit hoe de meesten van ons zich dezer dagen voelen.

Maar de realiteit en de echte samenbindende factor is dat we ons veel bewuster zijn van wat we doen, hoe we ons voelen en waar we staan in het leven, vooral omdat we in het recente verleden gedwongen zijn over veel dingen veel meer na te denken dan ooit tevoren!

Het TRINITY haircare European Artistic Team heeft geprobeerd deze gemengde emoties, of beter gezegd, deze 2 verschillende mindsets te vangen en vast te leggen in de nieuwe trendcollectie: REBIRTH.

Warme, gezellige en meer winterse fashion en coupes voor de cocooning staying-at-home vibe, maar met een duidelijk statement dat we onszelf weer moeten laten zien, voelen en horen, zelfs wanneer we dicht(er) bij huis blijven en onze tijd met vrienden en familie doorbrengen.

En meer losse, vrolijke en moderne zogenaamde tie dye fashion met wat meer expressieve en uitdagende coupes voor het echte vlindergevoel van eropuit trekken en de grote wijde en vernieuwde wereld (her)ontdekken.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Ken of ben jij iemand met een nagelsalon in het buitenland?
Trendcollectie herfst/winter 2021 by Trinity Haircare