HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Vacature: Accountmanager | Skindependent

Wil jij je passie voor huidverbetering en sales combineren in een dynamische en groeiende omgeving? Ben jij de gepassioneerde, ervaren Accountmanager die ons team komt versterken? Solliciteer dan vandaag nog en word een essentieel onderdeel van ons Skindependent team! 32/40 uur

Over de functie
Als Accountmanager onderhoud je nauwe contacten met onze klanten en leg je de basis voor een prettige werkrelatie door regelmatig en effectief te communiceren via telefoon, e-mail, Teams of persoonlijke bezoeken. Je analyseert de huidige situatie van elke partner en stimuleert ze om te groeien en te ontwikkelen, zodat het maximale rendement wordt gehaald met onze mooie merken in de desbetreffende salon of kliniek. Daarnaast leg je actief contact met potentiële nieuwe salons en klinieken en ben je creatief in het benaderen van salons waar je kansen ziet.

Als Accountmanager vervul je een combinatierol van binnen- en buitendienst. Hoewel dit wellicht niet gebruikelijk is in onze branche, lichten we graag onze keuze toe. We proberen, waar mogelijk, onze manier van werken te vergroenen. Klanten bezoeken betekent vaak vele kilometers kriskras door Nederland en België, terwijl afspraken vaak ook prima ‘face to face’ kunnen plaatsvinden via Zoom of Teams, zonder afbreuk te doen aan de inhoud. Dit helpt ons gemiddeld 50.000 km op jaarbasis te besparen; wat zorgt voor een enorme vermindering van onze CO2-uitstoot. Hiermee kunnen we echt een verschil maken, met behoud van persoonlijk contact!


Over Skindependent
Skindependent, opgericht in 2013, levert hoogwaardige producten aan huidklinieken, huidtherapeuten en (medisch) schoonheidsspecialisten. Als exclusieve distributeur van toonaangevende merken Alpha-H, Sensilis, esthemax® en Linder Health, behoort Skindependent tot de top binnen de distributie van huidverbetering in Nederland en België.

Wij staan daarnaast voor persoonlijk contact, begeleiding en coaching van (startende) salons. Daarom bieden we onafhankelijke opleidingen en masterclasses vanuit de Skindependent Academy. Onze missie is om huidprofessionals voorop te laten lopen in hun vakgebied, de mogelijkheid te bieden zich te onderscheiden van de concurrentie en het verschil te maken voor de klant, met de juiste kennis, producten, behandelingen, kennis en support.


Voor meer informatie: skindependent.nl/werken-bij/vacature-accountmanager/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Anesi presenteert De Nieuwe Harmony P-Biotic lijn
Vacature: Accountmanager | Skindependent

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord