Combi abonnement De Beauty Professional magazine & Style Vision


Voor kappers met visie en lef
StyleVision is hét magazine voor visie op het kappersvak, voor kappers die met beide benen op de grond staan en willen groeien. Geen avant garde, maar voor professionals met lef. Met advies van gepassioneerde experts en onafhankelijke redacteuren helpen we jou je salon naar een topniveau te brengen.

✔ visie op het kappersvak
✔ up to date inspiratie met de laatste looks en stylingtrends van experts
✔ ontdek de laatste producten en behandelingen
✔ alles over slim ondernemen, weet wat jouw klant wil

Profiteer nu van 50% korting
Nog geen abonnee? Als abonnee heb je StyleVision magazine altijd als eerste in je salon én wordt hij zes keer per jaar bezorgd. Inclusief de twee éxtra dikke inspiratie-edities en online editie. Ook handig: als abonnee ontvang je onze online nieuwsbriefspecials.

Het eerste jaar profiteer je van maar liefst 50% korting en betaal je slechts €42,65 (incl. btw). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement (€85,30). 

Deze aanbieding bedraagt in België € 45,09 (excl. btw, incl. portokosten). Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement € 90,19 (incl. btw, incl. portokosten).
    Ik ontvang de factuur graag op een ander e-mailadres.

    Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.

    Let op: U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende reguliere tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het einde van de eerste abonnementsperiode, hierna is het abonnement per 3 maanden opzegbaar. Abonnementsprijzen zijn exclusief btw.