HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

HERFST! by Sonya Bloemhard

Het is die tijd van het jaar waarin je denkt nog even snel iets af te maken voordat het jaar ten einde is. Persoonlijk vind ik dit de lekkerste tijd, de drukste tijd, de tijd dat dingen op z’n plaats vallen, maar in ieder geval de meest kleurrijke tijd… Ik heb het natuurlijk over de HERFST!

Vandaag schijnt de zon, de hemel is strakblauw en zelfs de temperatuur is aangenaam. Dus ga ik een uurtje pakken om een boswandeling te maken. Al die kleuren… van groen, geel, bruin naar oranje, rood, aubergine en paars. Van al die kleuren door elkaar word ik helemaal vrolijk! Hoe inspirerend is dit!

In de HairColorKitchen willen mijn klanten even geen fris blond, het mag allemaal wat voller van kleur. Natuurlijk heb ik dat bij hun vorige bezoek al een beetje ingefluisterd 😉 Tijdenlang is het dé trend geweest om zo koel mogelijke haarkleuren te maken zoals as en grijs. Maar nu is het een nieuwe tijd, warme tinten mogen ook weer! YEAH!!! Van goud naar goud-koper – ik noem het boterblond – je weet wel zoals boter in de bakpan voordat je de biefstuk erin legt, of tofu natuurlijk, wat jij wil.

Dan ginger, echt koper, kijk naar Gigi Hadid in de show die ze liep voor Versace dit najaar of de hoofdrolspeelster van de hit serie ‘The Queens Gambit’. Supermooi dat koper. Ook zie je koele met warme kleuren samengaan, zoals koper met violet/parelmoer, dan krijg je als resultaat een beetje poederig koper.

Voor de brunettes zijn er ook prachtige nieuwe toners in aubergine en oudroze en ja, ook wéér koper. Ik gebruik vaak eerst een techniek met een oplichtend product, zoals balayage of faceframing. Daarna gloss ik het met een toner met één of meerdere van boven genoemde tinten. Zo creëer ik prachtig glanzende warme kleuren. Had ik al benoemd dat het herfst is?

Liefs,
Sonya

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Magic of Moroccanoil
HERFST! by Sonya Bloemhard