HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, KAPPERS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW! Blog Sonya Bloemhard: KLEUR!

Al van kinds af aan ben ik helemaal verliefd op kleur. Ik werd er blij en gelukkig van. Ik merkte dat als je kleurrijk gekleed bent of gekleurd haar hebt, mensen je toelachen. Kleur geeft een beetje licht in een wereld waar vaak veel grijs is… Natuurlijk is het dan ook niet verwonderlijk dat ik gezocht heb naar werk waar veel kleur aan te pas komt.

Na de middelbare school deed ik een opleiding voor schoonheidsspecialist. Van huis uit kreeg ik mee dat je als vrouw óók een vak moest leren, dan kon je te allen tijde voor jezelf zorgen. Al vroeg leerde ik dus om zelfstandig te zijn, maar schoonheidsspecialist dat lag me niet, te weinig kleur… Toen ontdekte ik de wereld van make-up, volop KLEUR! Yesss, daar werd ik heel erg blij van. Ik werkte jarenlang voor kleurrijke merken als CHANEL en YSL als make-up artist en deed ondertussen mijn optredens in het weekend. Op de bühne als zangeres zorgde ik ook voor veel kleurrijkheid (is dat een woord?). Bloemen, glitters, toeters en bellen. Mensen kregen al snel een brede glimlach op hun mond.

Maar waarom vertel ik dit allemaal? Op latere leeftijd kwam ik in aanraking met het kappersvak. Er werd mij een baan aangeboden als KLEUR-specialist. Wat een nieuwe uitdaging, hoe leuk was dat! Als een spons nam ik de leer van haarkleuren en technieken in mij op en was werkelijk betoverd door alle mogelijkheden. Al snel stond ik weer op de bühne, dit keer als een kleurspecialist die haar eigen manier van kleuren doorgeeft aan andere kappers. Het kleuren van haar is voor mij als een schilder die op een wit doek bezig is. Je kunt er zoveel in kwijt en je maakt mensen mooi en blij. Heerlijk, wat een voldoening!!

Komende tijd zal ik met enige regelmaat mijn ervaringen als Colorist en Make-up Artist met je delen.

Liefs Sonya

http://www.sonyabloemhard.com/

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

     
 

   

Vorige
Blog: De droge huid en de behandeling
NIEUW! Blog Sonya Bloemhard: KLEUR!