HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional

Wat leuk dat je de Christmas days in Beauty Cube hebt bezocht! Als jij voor 15 november a.s. een abonnement op De Beauty Professional afsluit, dan krijg je maar liefst 25 euro korting op het jaarabonnement! Voor maar 54 euro (excl. BTW) krijg jij het december’22 editie gratis en in 2023 maandelijks het vakmagazine in je brievenbus én toegang tot exclusieve artikelen en acties op www.beauty-pro.nl

Met vakmagazine De Beauty Professional én Beauty-pro.nl ben jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de beautybranche en word je volop geïnspireerd! Voor beautyprofessionals die alles uit het vak willen halen! 

Waar wacht je nog op! 

Abonneer
    Ik ontvang de factuur graag op een ander e-mailadres.

    Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.

    * Let op: Je sluit het abonnement af voor 2 jaar en betaalt het eerste jaar slechts 1 euro. Bij verlenging in maart 2024 betaal je 89,- euro excl. 9% BTW. Wil je het abonnement na twee jaar opzeggen dan moet een schriftelijke opzegging voor 1 januari 2025 bij ons binnen zijn.

    Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.