HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional

Wat leuk dat je erbij bent deze beurs én dat je onze stand hebt bezocht! Als jij tijdens deze beursdagen een abonnement afsluit, dan krijg je maar liefst 25 euro korting op een jaarabonnement! Voor maar 54 euro (excl. BTW) krijg jij een jaar lang maandelijks het vakmagazine De Beauty Professional in de brievenbus én toegang tot exclusieve artikelen en acties op www.beauty-pro.nl

Met vakmagazine De Beauty Professional én Beauty-pro.nl ben jij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit de beautybranche en word je volop geïnspireerd! Voor beautyprofessionals die alles uit het vak willen halen! 

Waar wacht je nog op! 

Abonneer
    Ik ontvang de factuur graag op een ander e-mailadres.

    Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.

    Let op: U abonneert zich voor minimaal 1 jaar, na deze periode wordt het abonnement automatisch verlengd met eenzelfde periode voor het dan geldende reguliere tarief. Opzeggen kan tot 2 maanden voor het einde van de eerste abonnementsperiode. Abonnementsprijzen zijn exclusief btw.

    Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.