De week van… Laura Endlich – The Beauty Lounge Laura

Hi Beauty’s!
Deze week ben ik de gelukkige om jullie een kijkje in mijn leven te geven en wat een goeie timing was het voor het schrijven van deze blog. Het was de laatste week, voordat de Lockdown 2.0 in ging en wij als schoonheidsspecialiste helaas weer onze deuren moesten sluiten. Al mijn dagen zagen er zeer afwisselende uit: met bezigheden in de salon, behandelingen, webshop bestellingen, social media en mijn privéleven, met mijn man, allerleukste zoontje van bijna 4 en familie/ vrienden. Toen ik een bericht kreeg van De Beauty Professional of ik mee wilden doen met hun rubriek zei ik uiteraard: JAAAAAA GRAAAG!!

Eerst even voorstellen:
Ik ben Laura Endlich, 32 jaar en trotse eigenaresse van The Beauty Lounge Laura. Mijn specialisatie zijn echt de Permanente Make-up behandelingen, voor de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Vrouwen een zelfverzekerd gevoel geven met hun uiterlijk! Elke dag wakker worden met de perfecte wenkbrauwen, een strak lijntje bij de ogen en sprankelende lippen! Welke moderne vrouw wilt dat nou niet?

Ik ben ruim 10 jaar schoonheidsspecialiste en verzorg naast PMU ook diverse Anti Age-, Acne- en fruitzuurbehandelingen. In het nieuwe jaar komt daar ook de Micro Needling bij. Super veel zin in! 5 jaar gelden heb de 1-jarig Allround Permanente Make-up opleiding succesvol afgerond bij Irma Hulscher Academie en in de jaren daarna heb diverse Masterclasses gevolgd, iets wat ik ook steeds elk jaar met veel plezier blijf doen. Uiteraard ben ik GGD gecertificeerd, lid van de ANBOS en Lid van de NSGP.

Na jarenlang in dienst te zijn geweest, met daarnaast mijn eigen salon, heb ik vorig jaar de stap gemaakt om volledig voor mijzelf te beginnen! Een spannende stap, maar het is in één woord geweldig. Wel werk ik nog met veel plezier regelmatig als Permanente make-up freelancer in het bedrijf waar in dienst ben geweest! Doordat ik de salon aan huis heb, is dit perfect te combineren met mijn zoontje. Die kan ik ophalen en brengen naar opa en oma, opvang en ik kan mijn eigen werktijden bepalen.

Na deze kleine intro begint de eerste dag van de week:

Maandag 7 december:
Vroeg op om mijn zoontje naar opa te brengen en terug naar de salon om kerstversiering op te hangen. Daarna een vlog opnemen, gevolgd door de eerste klant, Permanente Make-up Lip Blush. Een andere “collega” uit de Beauty branch, ze wilde ze graag feller roze lip kleur hebben en die heb ik! Erg mooi geworden!

Daarna PMU Eyeliner boven met een subtiele wing geplaatst, gevolgd door een fruitzuurbehandeling. Later in de avond nog even achter de PC om de laatste handen aan de Kerstpakketten te geven, de avonduren ben ik altijd het meest creatief en zit ik vol inspiratie dus wordt het vaak toch iets te laat naar bed. Herkenbaar voor jullie?

Dinsdag 8 december:
In de ochtend mijn zoontje naar de opvang gebracht en ik aan de slag in de salon, eerst een Anti-age behandeling en daarna de PMU Shadow Eyeliner, dit is de nieuwste PMU-behandeling die ik aan bied. Een eyeliner met een poeder/schaduw effect, echt prachtig! ‘s middags even boodschappen doen en lekker ravotten met de mijn zoontje, koken en in de avond nog een behandeling.

Woensdag 9 december
Dit is altijd mijn vrije dag, het was erg koud, dus zijn we onderste boven gaan hangen in Monkey Town. Ook was (overgroot) oma jarig en hebben haar samen met mijn zusje verrast met een grote chocolade taart en bloemen. Daarna naar de nagelstyliste, bestellingen vanuit de webshop wegbrengen en in de avond nog een behandeling in de salon, berichtjes maken voor op Instagram. Oké, dus niet helemaal een vrije dag eigenlijk haha.

Donderdag 10 december
Vandaag werd ik geïnterviewd door Marc van Support Your Locals Rijswijks Belang, over mijn speciale Beauty kerstpakketten, waarbij ik ook andere lokale bedrijven in het zonnetje zet en zij hun eigen cadeaubon erin hebben kunnen doen (een restaurant, kapsalon, bloemenwinkel en een nagelstudio). In de avond weer aan de slag in de salon, deze weken ben ik iets meer geopend in de avond door de December drukte.

Vrijdag 11 december
Mijn zoontje naar de opvang gebracht en daarna een nieuwe Permanente Make-up Ombrè wenkbrauw geplaats, elk keer weer een feestje om iemand te mogen behandelen en een nieuwe look te geven en daarna nog een aantal losse behandelingen.

‘S middags vrij, bah weer regen en koud dus toen maar thuis geknutseld en gekleid met mijn zoontje. Ook nog een heel leuk telefoongesprek gehad met Karin van DE BEAUTYBANK, een stichting die samen met een grote groep professionals uit de beauty branche, belangeloos via beautybehandelingen mensen helpt bij het versterken van het zelfbeeld, zodat ze met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunnen treden.

Afgelopen week heb ik bij mij hun aangemeld als Beauty Partner, hun visie past helemaal in mijn straatje en ik kan niet wachten om met hun samenwerking aan de slag te gaan!

Zaterdag 12 december
Op zaterdag werk ik altijd thuis of bij de Freelance locatie en heeft mijn man zijn “papa dag”.
Vandaag had ik een gezellige en volle agenda, met gezichtsbehandelingen, permanente make-up, Elleebana Lash Lift en wimperextensions (jaaaa dat doe ik ook nog). In de avond Toko gehaald en heerlijk relaxen op de bank, voetjes om hoog met een wijntje en een Netflix serie.

Zondag 13 december:
Eerst een uitgebreid zondagsontbijt met croissantjes en daarna naar de biosscoop in Scheveningen, na de film geschaatst op de schaatsbaan daar, mijn zoontje voor het eerst op schaatsen, hilarisch moment en super trots want hij ging als een speer.

Deze dag kwamen ook de eerste verontrustende berichten dat de contactberoepen weer dicht moesten, het was nog even afwachten, maar helaas de tweede Lockdown is een feit. Ik hoop dat jullie met veel plezier gelezen hebben over hoe mijn gemiddelde week eruitzag en hopelijk kunnen we na 19 januari weer volop aan de slag gaan. Heel veel sterkte dames en ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen en een succesvol nieuw jaar toe!

Liefs Laura

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Previous
Kerst met Janou Peeters van Beautysalon Skin Contour
De week van… Laura Endlich – The Beauty Lounge Laura