Show your best results by Beauty Huis

In februari liet Laura Brink, eigenaresse van Beauty Huis, al een heel mooi resultaat zien. Nu stuurde zij opnieuw een resultaat in dat het delen waard is! Dit keer van een ander merk en een andere behandeling: de BioPulse Therapy van Salonnepro. Dit resultaat werd behaald na pas 1 behandeling!

“We hebben mevrouw behandelt met de BioPulse Therapy van Salonnepro met als doel het verminderen van de lijnen in het gelaat en het liften van de contouren.

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Men kan met deze behandeling een lifting bereiken van gezichtscontouren, een gladdere huid creëren, lijntjes glad strijken, hyperpigmentatie / melasma verhelderen en een fijnere poriënstructuur zien.

Het resultaat is verbluffend na al 1 behandeling, we zetten deze behandeling voort in kuurverband tot wel 4 behandelingen of wisselen af met de BioPeel van Salonnepro.”

Voor meer informatie over deze behandeling: https://www.beauty-huis.nl/biopulse-therapy/

Wil jij nog even terugkijken naar het resultaat dat Laura eerder behaalde met Cenzaa? Klik dan hier: https://beauty-pro.nl/nieuws/show-your-best-results-het-resultaat-van-laura-brink-van-beauty-huis-2/

Wil jij ook een resultaat delen waar je trots op bent? Laat het ons weten: info@beauty-pro.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang geregeld updates over jouw vakgebied!

Previous
De ‘road to success’ in nagels lakken
Show your best results by Beauty Huis