Word ook make-up expert voor jouw klanten!

Posted on

Hou jij ook zo van mooie naturel make-up? En wil je weten hoe je perfecte naturel make-up aanbrengt bij jouw klant? Krijg jij ook regelmatig de vraag om een bruidsmake-up te verzorgen? Wil jij graag meer weten over make-up technieken, zoals correctie van hangende oogleden of het shapen van een gezicht? En van de producten en de toepassing ervan? Ben jij op zoek naar een goede en betaalbare professionele training waarin je alle basistechnieken uitgelegd krijgt? Maar heb jij geen zin in het volgen van een uitgebreide visagie opleiding? Of wil je gewoon weer eens opgefrist worden? Dan is de 2-daagse training van Huidexpert Club, gegeven door visagist Desiree Bakker, echt iets voor jou! Lees snel verder over deze training en meld je aan!

Desiree Bakker: “Deze opleiding is een perfecte, praktijkgerichte training voor schoonheidsspecialisten, kappers, stylisten en nagelstylistes. Ongeacht jouw achtergrond in de wereld van de uiterlijke verzorging, spelen we tijdens deze training in op jouw specifieke behoefte van het kunnen aanbrengen van een perfecte naturel- en bruidsmake-up. Tijdens deze speciaal opgezette training voor professionals worden je stap voor stap technieken aangeleerd, verbeterd of bijgeschaafd. En leer je specifieke technieken die belangrijk zijn voor het creëren en het opbouwen van de perfecte naturel- en bruidsmake-up. Leer het kunnen inschatten waarom je bepaalde make-up producten kiest, en leer hoe je deze met een maximaal effect toe kunt passen. Ook het omgaan met verschillende ogen-, en gezichtsvormen en het toepassen van correcties komen aan de orde.”

Enthousiast geworden? Logisch! Klik hier en meld je nu aan! Of lees verder onder de foto.
Desiree Bakker

Praktijkgerichte training
Trainster Desiree Bakker is zelf opgeleid bij de make-up school van Mieke Petiet in Middelburg en Amsterdam. Ze volgde daar niet alleen de allround visagie opleiding, maar ook de masterclass visagie en de hairstyling opleiding. Ze werkt vakkundig, ervaren maar integer en heeft veel passie voor schoonheid, visagie en hairstyling. Desiree heeft jarenlang make-upworkshops gegeven in haar eigen schoonheidssalon en verzorgd sinds 2020 de make-up trainingen bij de Huidexpert Club. Desiree over de training die start op 28 juni: “Deze training is er niet een waar je alleen de trainer aan het werk ziet, maar waar je vooral zelf aan het werk gaat. Deze training is geschikt voor maximaal 6 deelnemers, dus er is veel aandacht en begeleiding. Je gaat trainen met de technieken die belangrijk zijn om een naturel make-up en een bruidsmake-up te kunnen maken. Maar ook te zien hoe je met minimaal tijd en minimaal gebruik van make-upproducten een snelle touch-up make-up maakt. Wanneer je de stappen van de bruidsmake-up je eigen gemaakt hebt, heb je de perfecte basiskennis voor het creëren van iedere andere make-up! Na het afronden van de cursus kan je meteen de opgedane vaardigheden toepassen in de praktijk. Tijdens deze training worden je allerlei tip en tricks aangereikt. Zodat ook jij de bruid kunt adviseren en kunt stylen op de manier die het beste bij haar past.”

Nog even op een rij. Wat leer jij tijdens deze 2-daagse training, wat kost het, wanneer en waar?
  • Productkennis.
  • Keuze welke foundation en camouflage toe te passen.
  • Oplichten en shapen van het gelaat
  • Styling van de wenkbrauwen.
  • Welke make-upproducten je kiest in verband met de foto’s.
  • Fixatie voor een langdurig resultaat.
  • De naturellook.
  • De bruidsmake-up.

De prijs van de beide trainingsdagen (€225 voor leden van de Huidexpert Club en €345 voor niet-leden) is inclusief koffie/thee, lunch, gebruik van scholings- en trainingsmaterialen (zoals kwasten set, make-up pakket) en een reader voor zelfstudie. Na afloop ontvang je een certificaat en een naslagwerk voor thuis. De eerste trainingsdag is op maandag 28 juni en de tweede trainingsdag op maandag 23 augustus. De trainingen vinden plaats in het midden van het land: Nieuweweg 109, Soest. Voor meer informatie over het programma en leerdoelen klik hier.

Klik hier en meld je nu aan!

Over de Huidexpert Club
De Huidexpert Club is een community voor schoonheidsspecialisten die echte professionals willen zijn of worden. De Huidexpert Club is een merkonafhankelijke Stichting zonder winstoogmerk. De initiatiefnemer en oprichter is Antoine van Opbergen, directeur van Oreaden Cosmetics. Antoine heeft een missie: “Mijn missie is een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de branche door kennis en ervaring te delen zodat de schoonheidsspecialistes zich kunnen blijven ontwikkelen in hun vak. Ervaren vakmensen die graag hun kennis en ervaring delen en liefde hebben voor de mooie beautybranche leiden de Huidexpert Club. Zij geven begeleiding en trainingen. Inmiddels heb ik 45 jaar ervaring in de beautybranche en weet als geen ander wat schoonheidsspecialistes nu, maar ook in de toekomst, nodig hebben om de snelle ontwikkelingen bij te houden en succesvol te zijn en te blijven. De echte professional houdt haar vakkennis bij en weet te anticiperen op de veranderingen in de markt. Stilstaan is immers achteruitgaan.”
Lees meer of word lid op www.huidexpertclub.nl.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang geregeld updates over jouw vakgebied!

Previous
Ingrediënten in lippenstift: alle feiten op een rij
Word ook make-up expert voor jouw klanten!