HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional

Vakmagazine De Beauty Professional staat boordevol relevante vakinformatie met aandacht voor: huidverbetering, huidverzorging, producten, apparatuur, wetenschappelijke onderzoeken, trends, voeding, visagie, massage, gezondheid, ondernemen en onmisbare evenementen. Het is een mix van diepgaande en luchtige artikelen met inzichten van bekenden uit de branche, vakgenoten, dermatologen, huidtherapeuten, instituten, leveranciers en businesscoaches. En op Beauty-Pro.nl word je ook dagelijks geïnspireerd met interessante rubrieken, artikelen, columns en meer!

De Beauty Professional verschijnt 12x per jaar en is 24/7 online te volgen. Goede diepgaande en relevante vakinformatie is onbetaalbaar, maar er is al een online abonnement voor maar 59 euro (ex. 9% BTW) per jaar! Hiervoor kun je maandelijks de nieuwe editie online lezen en heb je toegang tot alle exclusieve artikelen, columns, kortingen en acties.

Voor alle beautyprofessionals:

  • 1-jarig abonnement voor €89,00 (excl. 9% BTW) en ontvang tijdelijk gratis een geschenkbox van Wally parfums (zolang de voorraad strekt)
  • 2-jarig abonnement voor slechts €109,00 (excl. 9% BTW) i.p.v. €178 (excl. 9% BTW)
  • Online abonnement (via onze App) voor €59,00 (excl. 9% BTW)

Voor alle cursisten in de Beautybranche

  • Een jaarabonnement voor maar €59,00 (excl. 9% BTW)

De Huidprofessional
Nieuw is een samenwerking met brancheorganisatie De Huidprofessional. Wie een lidmaatschap heeft bij dit nieuwste initiatief – dat elke maand verder groeit – krijgt daar maandelijks het vakmagazine bij. 


Maak kennis met Wally profumi 1925 parfums, interieurgeuren, linnensprays en gift s, vakmanschap uit Toscane Italië. De producten zijn samengesteld met natuurlijke plantaardige geurstoffen, niet op dieren getest en verpakt in, door kunstenaars ontworpen, flessen en dozen.

De geschenkbox bevat:

PRIMA NEVE
‘Eerste sneeuw’ lichtste geur met een elegant en licht fris karakter.

  • Topnoten; Limoen, Mandarijn,Litsea Cubeba, Sinaasappel 
  • Hartnoten; Cederhout, Jasmijn
  • Basisnoten; Vetyver, Witte musk, Amber

OF

LE MAREMME
Licht en fris, iets sportiever door meer houtnoten.

  • Topnoten; Basilicum, Peterselie, Mandarijn, Bergamot
  • Hartnoten; Roos, Jasmijn, Zeegeur 
  • Basisnoten; Sandalwood, Vetyver, Patchouli.

1 van de 5 linnensprays
Geleverd in een fles van 100 ml t.w.v. € 36,50
Verfijnde geursprays gebaseerd op de stoffen Linnen, Katoen, Cashmir en Zijde. Zeer geschikt voor je linnengoed, badkamer, toilet, kledingkast, slaapkamer, etc. Geeft een blijvend gevoel van frisheid. Vlekt niet, non-toxic en antibacterieel. Spray het op handdoeken van je salon voor een extra beleving aan je behandelingen.

1 sample set met de 12 fijnste interieurgeuren
Geleverd in Italiaanse antieke glazen flessen. Verkrijgbaar in een roomspray en in diffusers van 100ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter en de spectaculaire 3 liter. Probeer ze uit van licht naar zwaar, t.w.v. € 17,00


Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.


Bekijk hier de preview

In deze editie: Interview: Wendy de Wild – voorzitter ANBOS, Het belang van zonbescherming en signalering van huidkanker, Huidige studenten: schoonheidsspecialisten van de toekomsten en nog veel meer.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord