HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional

Vakmagazine De Beauty Professional staat boordevol relevante vakinformatie met aandacht voor: huidverbetering, huidverzorging, producten, apparatuur, wetenschappelijke onderzoeken, trends, voeding, visagie, massage, gezondheid, ondernemen en onmisbare evenementen. Het is een mix van diepgaande en luchtige artikelen met inzichten van bekenden uit de branche, vakgenoten, dermatologen, huidtherapeuten, instituten, leveranciers en businesscoaches. En op Beauty-Pro.nl word je ook dagelijks geïnspireerd met interessante rubrieken, artikelen, columns en meer!

De Beauty Professional verschijnt 12x per jaar en is 24/7 online te volgen. Goede diepgaande en relevante vakinformatie is onbetaalbaar, maar er is al een online abonnement voor maar 39 euro (ex. 9% BTW) per jaar! Hiervoor kun je maandelijks de nieuwe editie online lezen en heb je toegang tot alle exclusieve artikelen, columns, kortingen en acties.

Voor alle beautyprofessionals:

  • 2-jarig abonnement voor €109,00 (excl. 9% BTW) i.p.v. €158 (excl. 9% BTW)
  • 1-jarig abonnement voor €89,00 (excl. 9% BTW) ontvang 3 setjes Babor Ampoule Concentrates* of het kennismakingsset van Alissi Brontë**
  • Online abonnement voor €59,00 (excl. 9% BTW)

Voor alle cursisten in de Beautybranche

  • Een jaarabonnement voor maar €59,00 (excl. 9% BTW)

Bekijk hier de preview

In deze editie: De relatie tussen offline en online marketing – Begrijp je brein! En word een betere verkoper – Interview met Peter Luijkx van Cosinta – Online marketing: waar begin je nog veel meer.

De Huidprofessional

Nieuw is een samenwerking met brancheorganisatie De Huidprofessional. Wie een lidmaatschap heeft bij dit nieuwste initiatief – dat elke maand verder groeit – krijgt daar maandelijks het vakmagazine bij. 


*De iconen van morgen
Babor Ampoule Concentrates

Babor Ampule Concentrates
De allernieuwste versie van de iconische BABOR AMPOULE CONCENTRATES zijn er eindelijk – dankzij nog MEER beauty performance zijn deze glazen flesjes van 2 ml het lievelingsproduct van bestaande en nieuwe fans. De producten bevatten exclusief geselecteerde en doeltreffend gecombineerde werkstoffen in optimale concentraties en zorgen zo voor effectieve ampullen-power met direct effect – en dat op maat gemaakt voor de meest uiteenlopende huidtypes. Als ampullen-pionier brengt BABOR in zijn AMPOULE CONCENTRATES 66 jaar onderzoek en expertise samen, met een direct zichtbaar resultaat. Voor elk huidtypen bieden 10 verschillende 7-dagen-ampullenkuren maximale productperformance – ideaal geformuleerd om bijzonder goed en snel in de huid te trekken. Die wil jij zeker uitproberen!

Bij een abonnement ontvang je de volgende 7-dagen ampullen kuren:
LIFT EXPRESS: Ultieme anti-rimpel-power met direct effect! Een marien exopolysacharide en een lifting-werkstof verminderen de diepte van lijntjes en rimpels met een onmiddellijk optisch effect.

3D FIRMING: Voor gedefinieerde contouren, voelbaar meer stevigheid en minder diepe rimpels. Zeezout-extract, organisch silicium en een tetrapeptide stimuleren de hyaluronsynthese, zorgen voor meer contour en bevorderen de stevigheid van de huid.

COLLAGEN BOOSTER: Maximale werkstof-power voor meer elasticiteit en een stevigere, jonger ogende huid.


**Alissi Brontë kennismakingsset

Royal Cream
Beschermende crème die effectief werkt tegen invloeden op de huid van buitenaf, met Royal Jelly en sporenelementen. Royal Cream versterkt de hoornlaag en revitaliseert de huid. De zintuigen worden verleidt door de heerlijke honinggeur.

Polivitaminic Cream
Straal met deze vochtherstellende crème die de vitaliteit en natuurlijke glans van je huid herstelt. Polivitaminic bevat een boost aan vitamines met een antioxiderende en antivermoeidheidswerking. De frisse en lichte textuur versmelt met je huid en de geur voert je naar een sinaasappelboomgaard.

Tensine In & Up Cream
Verstevigende crème die slappe weefsels helpt te voorkomen om zo de elasticiteit van de huid te behouden. Dit is de nr.1 partner als je op zoek bent naar een product met een liftend effect en een heerlijk koel gevoel.

Essential Cream
Perfectionerende crème die huid gebreken in realtime aanpakt en de helderheid van de huid onmiddellijk verbeterd. De crème heeft een voedende textuur met bloemenessence, wat zorgt voor een subtiele en omhullende geur. Aan de formule is een natuurlijk parfum toegevoegd en geen synthetische kleurstoffen.

Purissimo Filler Cream
Rimpelvullende gezichtscrème samengesteld uit een complex van drie soorten hyaluronzuur (AH) van hoge zuiverheid. De crème heeft een ultra-hydraterende vloeibare textuur met een bloemengeur en witte musk-nuances. Filler Cream bevat 96% actieve werkstoffen van natuurlijke oorsprong en er zijn geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.


Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

De nieuwe editie van De Beauty Professional is in aantocht

Posted on

De nieuwe (02 | 2024) editie van De Beauty Professional is in ...

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Vakgenoten by Myrthe Feijen – Blush Institute

Posted on

Myrthe Feijen is een 36-jarige schoonheidsspecialist en de trotse eigenaresse van Blush ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Nieuwe columnist bij De Beauty Professional: Luenna Jane

Posted on

We zijn verheugd om onze nieuwe columnist van ons vakblad aan te ...