HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

De Beauty Professional

Vakmagazine De Beauty Professional staat boordevol relevante vakinformatie met aandacht voor: huidverbetering, huidverzorging, producten, apparatuur, wetenschappelijke onderzoeken, trends, voeding, visagie, massage, gezondheid, ondernemen en onmisbare evenementen. Het is een mix van diepgaande en luchtige artikelen met inzichten van bekenden uit de branche, vakgenoten, dermatologen, huidtherapeuten, instituten, leveranciers en businesscoaches. En op Beauty-Pro.nl word je ook dagelijks geïnspireerd met interessante rubrieken, artikelen, columns en meer!

De Beauty Professional verschijnt 12x per jaar en is 24/7 online te volgen. Goede diepgaande en relevante vakinformatie is onbetaalbaar, maar er is al een online abonnement voor maar 39 euro (ex. 9% BTW) per jaar! Hiervoor kun je maandelijks de nieuwe editie online lezen en heb je toegang tot alle exclusieve artikelen, columns, kortingen en acties.

Voor alle beautyprofessionals:

  • 2-jarig abonnement voor €99,00 (excl. 9% BTW) i.p.v. €158 (excl. 9% BTW)
  • 1-jarig abonnement voor €79,00 (excl. 9% BTW) ontvang 3 setjes BABOR AMPOULE CONCENTRATES*
  • Online abonnement voor €39,00 (excl. 9% BTW)

Voor alle ANBOS leden:


  • Ontvang De Beauty Professional tot eind 2022 GRATIS thuisgestuurd en betaal voor 2023 maar €54,00 (excl. 9% BTW). Sluit nu een abonnement af vóór 31 december 2022 en betaal slechts €54,00 (excl. 9% BTW) per jaar tot wederopzegging! Gebruik kortingscode: 25OFFANB* *Alleen geldig i.c.m. je lidmaatschapsnummer

*De iconen van morgen
Babor Ampoule Concentrates

Ampullen-fans, opgelet! De allernieuwste versie van de iconische BABOR AMPOULE CONCENTRATES zijn er eindelijk – dankzij nog MEER beauty performance zijn deze glazen flesjes van 2 ml het lievelingsproduct van bestaande en nieuwe fans. De AMPOULE CONCENTRATES bevatten exclusief geselecteerde en doeltreffend gecombineerde werkstoffen in optimale concentraties en zorgen zo voor effectieve ampullen-power met direct effect – en dat op maat gemaakt voor de meest uiteenlopende huidtypes. Als ampullen-pionier brengt BABOR in zijn AMPOULE CONCENTRATES 66 jaar onderzoek en expertise samen, met een direct zichtbaar resultaat.

Voor elk huidtypen bieden 10 verschillende 7-dagen-ampullenkuren maximale productperformance – ideaal geformuleerd om bijzonder goed en snel in de huid te trekken. Ze zijn op de milligram nauw samengesteld en optimaal gedoseerd voor individueel gebruik met direct effect – een simpel ‘knak’-geluid brengt de oplossing voor elk huidbeeld. Na de reiniging worden de ampullen  op het gezicht, de hals en het decolleté aangebracht en ingewerkt. Ook de verpakking laat het hart van beauty-fans sneller kloppen! Elegant, clean wit toont de ampullen op hun mooist. Bescheiden kleuraccenten in pasteltinten geven het huidtype aan, om vlot te navigeren in de nieuwe wereld van BABOR-ampullen.

Goed voor onze huid: Cleane formules met tot wel 97% natuurlijke ingrediënten! Veganistisch, vrij van siliconen, parabenen, PEG’s, synthetische polymeren en kleurstoffen zoals lactose, gluten en minerale olie.

LIFT EXPRESS: Ultieme anti-rimpel-power met direct effect! Een marien exopolysacharide en een lifting-werkstof verminderen de diepte van lijntjes en rimpels met een onmiddellijk optisch effect. 97%* bevestigt dat de huid na 15 minuten strakker aanvoelt en 86%* bevestigt dat de Lift Express-ampul de perfecte ampul voor een avondje uit is! 7 x 2 ml; €39,90

3D FIRMING: Voor gedefinieerde contouren, voelbaar meer stevigheid en minder diepe rimpels. Zeezout-extract, organisch silicium en een tetrapeptide stimuleren de hyaluronsynthese, zorgen voor meer contour en bevorderen de stevigheid van de huid. 88%* bevestigt dat de kinlijn/contouren er gedefinieerder uitzien en dat de rimpels minder diep zijn. 100%* bevestigt dat de huid meteen strakker en goed gehydrateerd aanvoelt en 94%* geeft aan dat de huid na een week steviger aanvoelt. Voor een jeugdige uitstraling! 7 x 2 ml; €39,90                              

COLLAGEN BOOSTER: Maximale werkstof-power voor meer elasticiteit en een stevigere, jonger ogende huid. 91%* bevestigt dat de huid er meteen gladder uitziet en 94%* bevestigt dat de huid na 7 dagen er voller of strakker uitziet. 91% bevestigt dat de huid na 7 dagen steviger aanvoelt. De combinatie van tripeptide en plantaardige aminozuurcomplex (dat dierlijke collageenstructuren nabootst) stimuleert de huideigen collageenproductie en ondersteunt de reorganisatie van collageenvezels tot een regelmatige, vaste structuur. 7 x 2 ml; €39,90


De Huidprofessional

Nieuw is een samenwerking met brancheorganisatie De Huidprofessional. Wie een lidmaatschap heeft bij dit nieuwste initiatief – dat elke maand verder groeit – krijgt daar maandelijks het vakmagazine bij. Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.