HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results! Het resultaat van Lisette Nijzink

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen. Vooral tieners hebben tijdens de puberteit last van overtollige talgproductie. Dit komt door de verstoorde hormonenbalans. Het nare van acne is dat veel mensen er littekens aan overhouden. De klant van Lisette Nijzink, eigenaresse van Skin & Feet, wilde graag van haar acne littekens af. Lees snel verder en ontdek hoe Lisette dit resultaat heeft bereikt!

Microneedling is een behandeling waar ik altijd erg naar uitkijk, zeker naar de resultaten die je behaald met microneedling! Deze behandeling pas ik daarom ook vaak toe in mijn salon. Bij deze jonge meid is er gewerkt op het verminderen van haar acne littekens en met succes! Dit resultaat hebben wij behaald met 3 microneedling sessies met de speciale microneedling gels van Spa Salonnepro. Ze kwam elke 4 weken voor een microneedling behandeling, tussendoor maakte ze gebruik van haar thuisproducten. Ze is erg blij met het resultaat van de behandelingen. Na deze 3 sessies zijn we haar huid verder gaan behandelen op de littekens en onderhouden wij haar huid met chemische peelings en microneedlingbehandelingen.  

WIL JIJ OOK JOUW RESULTATEN DELEN? HEB JE IETS GEDAAN WAAR JIJ, MAAR OOK JOUW KLANT HEEL ERG BLIJ MEE IS? LAAT HET ONS WETEN VIA INFO@BEAUTY-PRO.NL

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Gratis webinar DÉCAAR Algen Peeling
Show your best results! Het resultaat van Lisette Nijzink

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord