HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Column Miranda Koevoets: Whatsapp

Posted on

In mijn mailbox popt er een bericht op. Miranda ik heb jouw naam van mijn coach gekregen en ik heb nieuwe foto’s nodig voor mijn website. We hebben contact en spreken elkaar via Zoom. Aan de andere kant van het scherm zit een stralende dame. Ze vertelt me dat haar foto’s verouderd zijn en dat ze graag een afspraak wil maken op korte termijn. Daar hou ik van, snel schakelen. Ze wil beelden van haar salon, behandelingen en haarzelf. We spreken af dat ze twee modellen vraagt die passen bij haar doelgroep.

Een dag vóór de shoot, stuur ik haar een berichtje. “Klaar voor morgen?” Ze antwoord dat de salon netjes is (zoals altijd), de kledingsets klaarliggen en dat de modellen geregeld zijn. Ze stuurt me een link om iets lekkers voor de lunch te kiezen. Dat belooft een gezellige dag te worden.

Woensdagochtend de dag van de shoot. Ik leg mijn spullen in de auto en naar Noord-Holland.

We starten met een kop koffie en nemen de planning kort door. Ik vraag altijd om voldoende tijd voor de shoot te reserveren en geen behandelingen (voor andere teamleden) tijdens de shoot in te plannen. Vandaag hebben we twee modellen voor het fotograferen van de behandelingen. De dag loopt soepel, we hebben al onze onderwerpen met de shotlist als leidraad kunnen fotograferen en zelfs buiten foto’s kunnen maken.

Met een gevoel van dankbaarheid rijd ik terug naar huis. Wat een geweldige shoot was het. Halverwege beland ik in de file. We staan echt stil. Geen beweging in te krijgen. Er staat een vrachtwagen voor de tunnel en die is te hoog. Mensen lijken geïrriteerd, anderen zitten op hun telefoon te scrollen. Tja zonde van de kostbare tijd. Ik wil hier niet aan toegeven en verzet mijn gedachten.

Eenmaal thuis, zet ik de foto’s over naar mijn Mac. Een paar dagen later stuur ik een kleine preview. Inmiddels is de beeldbank aangeleverd voor de selectie. Als reactie kreeg ik hierop: “Jeetje wat een prachtige foto’s”. De foto’s zijn verstuurd en klaar voor gebruik. Benieuwd welke foto’s binnenkort gaan shinen op haar kanalen. Wat ik zo leuk vind is dat ze de foto’s ook via Whatsapp gaat inzetten.

Ik ben benieuwd hoe jij jouw foto’s gebruikt. Wil je tips, tricks of gewoon een mooie fotoreportage, dan mag je altijd contact met mij opnemen: www.mirandakoevoets.com

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Ingezonden brief over ANBOS + nieuwe reacties van betrokkenen
Column Miranda Koevoets: Whatsapp