HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Dit was de studiereis Curaçao 2023 by U-Consultancy.

Door te leren, haal je het beste uit jezelf en investeer je in je toekomst. Wanneer je je wilt verdiepen in de dermatologie, ben je bij U-Consultancy aan het juiste adres. U-Consultancy is met haar dermatologische opleidingen en trainingen een begrip binnen de beautybranche. Als Schoonheidsspecialist word je getraind om huidaandoeningen in een vroeg stadium te herkennen, behandelen en door te verwijzen naar een arts. Met een gerichte opleiding van U-Consultancy kun je je klanten in de salon nóg beter van dienst zijn en het juiste advies geven. 


Studiereis Curaçao

Jaarlijks organiseert U-Consultancy een studiereis naar Curaçao, waar je niet alleen de basis- en vervolgopleiding Dermatologie kunt volgen, maar ook maar liefst 4 verschillende masterclasses. Het programma is breed en naar eigen inzicht in te delen. Ook dit jaar vertrok er een enthousiaste groep schoonheidsspecialistes naar Curaçao om hun kennis over de dermatologie te vergroten. Dit jaar waren er maar liefst 26 Schoonheidsspecialisten uit Nederland, België en Curaçao. Deze unieke studiereis bracht veel leerzame, inspiratievolle, maar ook gezellige lesdagen. Na de reis waren de schoonheidsspecialistes erg enthousiast en een hoop kennis wijzer. Zij kunnen nu de geleerde kennis vol zelfvertrouwen in de praktijk brengen.

Een aantal enthousiaste reacties van de cursisten:

“Kennis en inzicht van de docenten is zeer actueel. Heel veel geleerd, zelfs na veel jaren werkzaam te zijn in de branche. Ook niet onbelangrijk: je netwerk aan collega’s wordt enorm vergroot. Een absolute aanvulling. Top opleiding!” 

“Enorm leerzame module. Ik voel me nu al zelfverzekerder om aan de slag te gaan!”
“De masterclasses zijn zeer informatief en voegen echt iets toe! Ik ben weer een stapje verder en ben weer wat zelfverzekerder!”

studeren en netwerken

Met een diploma van U-Consultancy bewijs je dat je een bepaald niveau hebt en laat je zien dat je gemotiveerd bent om jezelf verder te ontwikkelen. Leren in deze tropische omgeving is niet alleen leuk, maar ook heel praktisch. Naast het opdoen van kennis en inspiratie is een studiereis natuurlijk dé gelegenheid om je netwerk uit te breiden. De opleiding is gemakkelijk te combineren met een heerlijke vakantie! Wil jij het beste uit jezelf halen en gun jij jezelf die kennisboost? Kies er dan voor om een opleiding te volgen in dit tropische paradijs. Ook volgend jaar zal de studiereis weer in januari van start gaan. Meer informatie over de reis vind je op www.uconsultancy.nl onder het kopje ‘Studiereis Curaçao’.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Interview met Bessel van der Kolk
Dit was de studiereis Curaçao 2023 by U-Consultancy.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord