HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Maak (opnieuw) kennis met Dr. Spiller

Posted on

Sinds enkele weken wordt Dr Spiller in Nederland verdeeld door Beauty2People. Naast Dr. Spiller brengt Beauty2People ook andere bekende merken op de markt, zoals Hydropeptide en T-Away, een merk dat al meer dan 20 jaar tot hun assortiment behoort. Beauty2People staat bekend om hun uitstekende service, persoonlijke contact en de ondersteuning die zij aan salons bieden. Ze kiezen er niet voor om simpelweg producten te verkopen; in plaats daarvan ondersteunen ze de groei van salons, waardoor de samenwerking binnen de branche op een unieke wijze vorm krijgt.

Europese Topkwaliteit met Natuurlijke Ingrediënten uit Duitsland
Dr. Spiller is een gerenommeerd skincare merk dat zich onderscheidt door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en geavanceerde formules. Opgericht door Dr. Horst Spiller en voortgezet door zijn familie, ijvert het bedrijf al zestig jaar lang voor het ondersteunen van de natuurlijke functies van de huid. Hun producten worden ontwikkeld in Zuid-Duitsland, waarbij helder bronwater en pure ingrediënten uit Beieren de basis vormen voor effectieve huidverzorging. Dr. Spiller is inmiddels in meer dan veertig landen verkrijgbaar en heeft een trouwe klantenkring in Nederland.

Innovatief HYTEC Emulsion System
Het kernproduct van Dr. Spiller, het HYTEC Emulsion System, stabiliseert en herstelt de hydrolipide huidfilm. Dit gepatenteerde systeem reguleert de vochtbalans en verbetert de opname van zuurstof en actieve bestanddelen, waardoor de natuurlijke huidbalans wordt hersteld.

Duurzaam en Dierproefvrij
Dr. Spiller zet zich in voor milieuvriendelijke en dierproefvrije productie. Als klimaatneutraal bedrijf legt Dr. Spiller de focus op waterbesparing en het reduceren van plastic gebruik.

Exclusiviteit en Professionaliteit van Dr. Spiller Biomimetic
Dr. Spiller Biomimetic is exclusief verkrijgbaar bij professionele schoonheidsinstituten. Dit merk, gespecialiseerd in salonbehandelingen, biedt een uitgebreid assortiment producten die ook geschikt zijn voor thuisverzorging. Het assortiment omvat hooggedoseerde ampullen en een reeks voordelige, gespecialiseerde salonproducten. Dr. Spiller staat bekend om zijn op maat gemaakte behandelplannen, die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant. Met onze ‘skincare coaching’ methode kun je jouw klanten persoonlijk adviseren en begeleiden, zodat zij thuis de beste resultaten kunnen bereiken. Dit partnerschap garandeert optimale huidverzorgingsresultaten. Onze behandelprijzen starten vanaf €79 tot €149. Bovendien bieden we aantrekkelijke retailverpakkingen aan, inclusief reissets, cadeauverpakkingen en samples, allemaal in een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ondersteuning en Training
Dr. Spiller biedt uitgebreide ondersteuning aan schoonheidsspecialisten, inclusief kosteloze trainingen en marketingmateriaal. Elk jaar introduceert het merk nieuwe producten en biedt het continue promoties aan. Daarnaast is Dr. Spiller actief op sociale media om de zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten.

Ben jij benieuwd wat Dr. Spiller voor jouw instituut kan betekenen? Mail naar info@beauty2people.nl voor een vrijblijvend gesprek en/of proefbehandeling.


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Cosmedix Cool + Calm
Maak (opnieuw) kennis met Dr. Spiller