HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Magische educatieve reis met Ayuna partners

Posted on

Van 5-7 juni j.l. zijn het team van Department of Cosmetics samen met haar Ayuna partners afgereisd naar het prachtige Javea in Spanje.

Spanje, het land van herkomst van het unieke eco-luxury brand Ayuna. Daar is de groep samengekomen met het team van Ayuna, waaronder founders Isabel Ramos & Begoña Sanjuán.
Een mooie reis gevuld met educatie en inspiratie vanuit de founders, nieuwe behandeltechnieken waaronder Cosmetic Taping en de laatste kennis is gedeeld op het gebied van 100% natuurlijke skincare en bijkomende innovaties. Er werd veel aandacht besteed aan chemische ingrediënten die bijvoorbeeld hormoonverstorend kunnen werken en hoe Ayuna de nieuwste technologieën ontwikkelt om niet alleen de gezondheid van de mens maar ook de planeet te waarborgen. Ook hebben we een kijkje mogen nemen in het atelier waar de terra cotta’s van Ayuna worden gemaakt.

De partners van Ayuna mochten als verassing ook een middag naar de spa en een Ayuna ceremonie van spaanse schoonheidsspecialisten ontvangen, wat uiteraard voor meer inspiratie zorgde.
Dit was de eerste keer dat Department of Cosmetics haar partners mee heeft genomen op reis en het was een groot succes, en zeker voor herhaling vatbaar.

Wil jij meer informatie over dit unieke concept?
https://www.departmentofcosmetics.nl/depositair-worden/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Winnaar ‘WIN EEN GRATIS MEDCOS APPARAAT’
Magische educatieve reis met Ayuna partners

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord