HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

NIEUW! Mineraal zonnepoeder SPF 50 by Sunday Brush

Posted on

UV bescherming, elke dag onmisbaar!
Het beschermen van de huid tegen de schadelijke effecten van de zon is het hele jaar door onmisbaar als u uw huid gezond, mooi en langdurig jeugdig wilt behouden. UV straling is er vrijwel elke dag, al ziet u dit niet altijd met het blote oog, dus ook op bewolkte dagen.


Veel zonnecrèmes bevatten chemische ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Zij veroorzaken een vettig gezicht, een geïrriteerde huid of laten een witte waas achter.
Sunday Brush biedt een 100% natuurlijk alternatief voor zonnecrème en bovendien hoeft u niet meer te smeren. Het zonnepoeder blijft op de huid liggen en trekt niet in de huid. U brengt het zonnepoeder makkelijk en moeiteloos aan met de zachte zelfdoserende brush. Ideaal om uw zonnefactor gedurende de dag bij te werken.
Het zonnepoeder kan zelfs aangebracht worden over make-up, zodat uw make-up gedurende dag mooi blijft en u toch beschermd bent tegen de schadelijke UV stralen.


Wat is Sunday Brush?
Sunday Brush is het eerste minerale zonnepoeder met SPF 50 én een 100% natuurlijke formule. Sunday Brush beschermt tegen zowel UVA als UVB stralen, het helpt tegen huidverbranding en huidveroudering, zoals pigmentvlekken en rimpels. UVA en UVB stralen zijn namelijk erg verschillend en hebben elk een ander effect op de huid.
Het lichte mineraal poeder heeft bovendien een egaliserende werking tegen oneffenheden en vermindert de roodheid van de huid, zoals bijvoorbeeld bij rosacea en couperose. Terwijl het zonnepoeder de huid niet afsluit en de poriën niet verstopt. Sunday Brush is verkrijgbaar in 4 natuurlijke huidtinten: Light, Medium, Tan en Dark.

Huidverbeterende behandelingen
Sunday Brush is ideaal om te gebruiken na huidverbeterende behandelingen zoals peelings, micro-needling en laser behandelingen. Na deze huidverbeterende behandelingen is de huid rood en kwetsbaar en is het nóg belangrijker om deze tegen UV straling te beschermen. Sunday Brush biedt dan een perfecte bescherming terwijl het de roodheid van de huid vermindert.


De belangrijke kenmerken van Sunday Brush
√ Hoge SPF 50 (EU-gecertificeerd)
√ Breed spectrum: UVA- en UVB-bescherming
√ 100% natuurlijk, bevat geen chemische ingrediënten
√ Zeer waterbestendig
√ Geeft direct een mooie egale teint
√ Geschikt voor alle huidtypes, geschikt voor de gevoelige huid
√ Makkelijk aan te brengen met de zelfdoserende brush
√ Kan onder en over make-up worden aangebracht

Word verkooppunt!
Heb je interesse om Sunday Brush in jouw praktijk of salon te verkopen? Speciaal voor professionals hebben wij een partnerprogramma ontwikkeld.
Voor meer informatie:
Email: info@sundaybrush.com Telefoon: +31 85 004 31 21 Website: www.sundaybrush.com
Wij vertellen je graag meer over ons partnerprogramma én ons product.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Nieuwe stands @ Beauty Trade Special
NIEUW! Mineraal zonnepoeder SPF 50 by Sunday Brush

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord