HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

PIER AUGÉ’S zomerbehandeling: Radiance Revealing Hydrating Treatment

Posted on

Huidherinneringsmerk Pier Augé gaat de huid van haar salonbezoekers laten stralen dit zomerseizoen: met de zomerbehandeling getiteld Radiance Revealing Hydrating Treatment combineert Pier Augé haar formules met cooling spheres voor glans, hydratatie en optimale ontspanning. Ideaal als voorbereiding, behoud en verlening van de met zorg zongebruinde huid.

In de Pier Augé beautysalons wordt de behandeling aangeboden in twee versies van de behandeling, in 45 of 60 minuten. Adviesprijzen voor consumenten variëren van EUR 49,90 tot en met EUR 75,-. Salons kunnen gebruiken maken van Radiance en/of Hydration Packs aanbiedingen, uiteraard voorzien van een paar cooling spheres.

De behandelingen zijn ontwikkeld op basis van Pier Augé’s star serums, HYDRA-SÉRUM Intensely Hydrating Concentrate en ÉCLAT VITAMINÉ Light Revealing Treatment, in combinatie met Pier Augé’s COLLAGEN Moisturizing Mask voor professioneel gebruik. Eventueel is dit masker te vervangen door sachets van VITAMIN C Modelling Mask.

HYDRA-SÉRUM Intensely Hydrating Concentrate

Optimale hydratatie voor de vochtarme huid. De snel-intrekkende gel met een verfrissende textuur. Met hyaluronzuur (samen met HP DNA een Pier Augé signatuuringrediënt) en waterkers voor intense en langdurige hydratatie. De huid oogt voller en gevoelens van een aangespannen huid verdwijnen direct.

ÉCLAT VITAMINÉ Light Revealing Treatment

Maakt de doffe huid weer stralend. Een vloeibare gel met een zijdezachte finish. Evodiafruit, gestabiliseerde vitamine C en urea zorgen voor zuurstof, hydratatie en glans. Oneffenheden in de teint zijn gecorrigeerd, met als resultaat een gehydrateerd huid met een frisse en stralende teint.

COLLAGEN Moisturizing Mask

Biocellulose maskers voor de gedehydrateerde huid. Marinecollageen hydrateert en regenereert. Het chrono-moisturizing complex bevat hyaluronzuur (samen met HP DNA een Pier Augé signatuuringrediënt) voor intense en directe hydratatie, en biosaccharide voor de lange-termijn hydratatie. De huid is volledig gevoed en aangevuld, oogt voller en is beschermd tegen huidveroudering.

VITAMIN C Moisturizing Mask

Hydraterend en remineraliserend mauve alginaatmasker voor de doffe en vochtarme huid, voorzien van acerola: rijk aan vitamine C, anti-oxyderend en beschermend tegen vrije radicalen, tegelijkertijd stimulerend voor de collageensynthese. De huidstructuur is gehydrateerd en verbeterd.

Voor salonpartners zijn de behandelstappen zijn gedetailleerd gedocumenteerd en worden deze persoonlijk toegelicht tijdens een training. Voor optimale ontspanning dienen de cooling spheres voorafgaand aan gebruik in de behandeling in de koelkast of in een bowl met ijs te worden geplaatst.

Voor meer informatie: https://pierauge.com/

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Beautymerk Toskani lanceert nieuwe crème en serums
PIER AUGÉ’S zomerbehandeling: Radiance Revealing Hydrating Treatment

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord