HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

PUPA en Team Dr. Joseph (Care Cosmetics) in de prijzen

Posted on

Vier producten werden dit jaar tijdens de vakbeurs Beauty Trade Special uitgeroepen tot ‘Beauty Product of the Year’ door een vakkundige vakjury, samengesteld door het team van de beursorganisatie. Tijdens de exposantenborrel op zondagavond 26 maart werden er in 4 categorieën awards uitgereikt: gezichtsverzorging, make-up, apparatuur en groene cosmetica. Care Cosmetics viel in de prijzen met maar liefst 2 producten in de categorieën make-up en groene cosmetica: de Full Eyebrow Pencil van PUPA Milano en de Advanced Rejuvenating Power Treatment van Team Dr. Joseph.

De Pupa Milano Full Eyebrow Pencil is een wenkbrauwpotlood dat je wenkbrauwen een natuurlijk opvuleffect geeft. Het potlood heeft een driehoekige punt waardoor je in één eenvoudige stap je wenkbrauw kunt tekenen en opvullen. Door het driehoekige punt kun je de vorm met precisie bepalen. Met het kwastje aan de andere zijde kun je de dekking gemakkelijk vervagen voor een natuurlijke finish! Belangrijkste eigenschappen * Wenkbrauw potlood met driehoekige punt en handig kabukikwastje * Perfecte controle bij het aanbrengen van de lijnen * Licht poederige en volle natuurlijke finish * Opbouwbare dekking *

Team Dr. Joseph: Zeer effectieve verjongingsbehandeling bestaande uit twee Skin Boosters met een unieke concentratie biotechnologisch verfijnde hightech werkstoffen om de huid zichtbaar strakker te maken. Ideaal als kuur voor de huid met fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping en tekenen van veroudering. Slechts een paar druppels zijn voldoende voor zichtbare resultaten.

De TEAM DR JOSEPH Rejuvenating Power Treatment Set bevat:

  • 1 x REJUVENATING ESSENCE, 5 ml
  • 1 x REJUVENATING OIL, 5 ml.

www.carecosmetics.nl

Check al het nieuws voortaan in onze app! Niet alleen is de app overzichtelijk en heb je al het nieuws altijd bij de hand, ook het magazine lees je online. Ontdek nog meer features en voordelen! DOWNLOAD DE APP NU! KLIK HIER!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Pro Beauty wint Beauty Product of the Year Award categorie Apparatuur
PUPA en Team Dr. Joseph (Care Cosmetics) in de prijzen