HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Marjon van Dijk – Byzarahs

De salon van Marjon van Dijk – Byzarahs – bestaat op 1 september 5 jaar. Vanaf de start had zij een volle agenda. Zelf vind zij haar werkwijze uniek, omdat zij tijdens alle behandelingen gebruik maak van onder andere cupping-bindweefsel en icemassage (cosmetische massage). Als een van de eerste en weinige past zij de vacuüm billift en anti-cellulite massage uitvoer. Hiervoor heeft zij al een wachtlijst van een half jaar. Ze geeft ook trainingen in de Vacuüm billift en anti cellulite massage aan schoonheidsspecialistes en masseurs. “Ik hou van mijn vak omdat het voor mij niet voelt als werk, ik mensen kan laten ontspannen en verjongen tegelijk.” Marjon stuurde ons twee mooie resultaten, lees snel mee!

“De klant wilde huidverbetering en ik adviseerde de PRX t33 peeling in kuurverband om de 2 weken en 5 keer, in combinatie met bindweefsel-cupping en Ice massage. Voor thuis adviseer ik Juchheim filler 4 face en 4 minutes lift voor overdag en Biobalance voor de nacht. Het resultaat van de foto gezicht is na de eerste behandeling en de klant was erg tevreden al na de eerste keer. Het resultaat kan ze behouden door de aanbevolen producten thuis te blijven gebruiken en eens per 2 tot 8 weken een PRX t33 peeling te
herhalen.
“Het resultaat van de billift is na 6 wekelijkse behandelingen. Dit kun je onderhouden door thuis 2 keer per week te cuppen en eens per 6 weken in de salon de billift te laten doen.”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Studies: Bewezen voordelen na behandeling MLX I³Dome van Gharieni
Show your best results by Marjon van Dijk – Byzarahs

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord