HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results by Suzanne van BOOST Schoonheidssalon

Klanten met acne en littekens, we hebben ze allemaal en het komt in elke leeftijdscategorie voor. De klant in deze afbeelding liep al vanaf haar pubertijd met onzuiverheden en littekens. Inmiddels is ze eind 50. Ze heeft verschillende behandeltechnieken geprobeerd, zoals microdermabrasie en nog vele andere gezichtsbehandelingen. En ook heeft ze thuis al ontzettend veel producten geprobeerd voordat ze aan de deur klopte bij Suzanne van BOOST Schoonheidssalon.

Proces
Suzanne: “ik heb haar de microneedling behandeling geadviseerd met de Dermapen4. Tijdens deze behandelingen werk ik alleen maar met Dermapen producten. Ook hebben we gewerkt met peelings. Naast de behandelingen kreeg de klant producten mee voor thuis: IK Skin Perfection en Maskerbar. Met de behandelingen hebben we het fundament van de huid aangepakt.”

Zie op de website van boost schoonheidssalon de behandelingen: https://boostschoonheidssalon.nl/.


“Na een kuur van 6 behandelingen behaalden we dit resultaat, ze kwam elke 8 weken. De klant was erg dankbaar! Ze had al zoveel jaren met haar huid getobd en was hier dan ook onzeker over. Daarbij droeg ze veel make-up en dat gebruikt ze nu nauwelijks meer. Eens in de 6 weken komt ze terug voor een gezichtsbehandeling waarbij we werken met Ik Skin Perfection en Maskerbar om haar huid te onderhouden. Hierin gebruiken we o.a. de peelingen van IK Skin Perfection en maken we maskers op maat met Maskerbar. Daarbij willen we eens per jaar de microneedling behandeling toepassen.”

Over Suzanne
“Ik ben begonnen als schoonheidsspecialist maar wilde al snel meer resultaat behalen met de huid. Ik ben door gaan studeren en alles gaan oppakken wat met huidverbetering te maken had. Zelf heb ik jaren getobd met acne en ik weet daarom erg goed hoe vervelend het is om met een huidprobleem rond te lopen. Andere mensen helpen met hun huid is echt een missie geworden voor mij. Ik zit nu 15 jaar in het vak en ben 7 jaar geleden BOOST Schoonheidssalon gestart. In de salon zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering en zijn vooral gespecialiseerd in acne, littekens, rosacea en anti-age. We bieden verschillende behandelingen en behandeltechnieken aan en proberen ook zeker een ontspanningsmoment aan te bieden in de behandelingen. Ontspanning en huidverbetering in één. Het mooiste aan het vak vind ik dat we echt mensen kunnen helpen! Een egale en stralende huid doet zoveel voor iemand zijn zelfvertrouwen!”

Ben jij een schoonheidsspecialist en wil jij ook graag vakgenoten/starters inspireren en je resultaten? Stuur dan een mail naar info@beauty-pro.nl.

Lezen over andere resultaten in de beautybranche? Klik dan hier!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Ministerie VWS kondigt (publieks) campagne huidkankerpreventie aan
Show your best results by Suzanne van BOOST Schoonheidssalon

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord