HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Massage Magazine

  • Verschijnt 6 x per jaar
  • Oplage: 2.800 exemplaren
    (abonnees en controlled circulation)
  • €59,- per jaar (excl. 9% btw)
    (papieren magazine plus online magazine)
  • €29,- per jaar (excl. 9% btw) (online magazine) 

Massage Magazine is het meest gelezen vakblad voor massagetherapeuten en professionals in de massage- en wellnessbranche. Het wordt verspreid in Nederland en België. Massage Magazine geeft lezers praktische, vakgerichte informatie op het gebied van massage en wellness. Naast stap-voor-stap massagetechnieken, therapieën, reportages, aromatherapie, marketingtips en actualiteiten, komen ook medische en commerciële aspecten van het vak regelmatig aan de orde. Massage Magazine is een professioneel platform voor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met massages, geïnteresseerd is in kennisvergroting of -verdieping in de branche en zijn of haar vak optimaal wil uitoefenen.

AbonneerHeb je de Massage & Complementair Vakbeurs bezocht! Neem voor 31 maart 2023 een abonnement op Massage Magazine en ontvang maar liefst 25 euro korting op een jaarabonnement! Je betaalt slechts € 34,00 (excl. BTW) i.p.v. €59,00!
Gebruik de kortingscode: MasComVak23Opzeggen van het abonnement: Abonnementen worden na afloop van de abonnementstermijn telkens stilzwijgend verlengd met een periode van twaalf maanden tenzij de afnemer het abonnement tenminste twee maanden vóór het einde van de lopende abonnementstermijn schriftelijk heeft opgezegd.