HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalist SSP regio Zuid: Wil van Deursen – Beauty Kliniek Asten

Wil van Deursen wilde graag weten waar ze stond met haar bedrijf en vind dat ze – samen met haar man en dochter – in 10 jaar tijd (bijna 11) een prachtig bedrijf heeft neergezet: Beauty Kliniek Asten. Haar missie: “Wij helpen onze klanten om de mooiste versie van zichzelf te worden en te blijven! In alles wat ik doe ga ik voor het hoogst haalbare resultaat.” Het winnen van de Beauty Award zou de kroon zijn op haar werk en een gouden rand aan het 10-jarig jubileum. “De kers op de taart voor het blijven leren, ontwikkelen en hard werken”, aldus Wil. Gaat zij die award 25 april mee naar huis nemen?

Op het moment dat Wil hoorde dat ze in de TOP 3 zat, was ze eerst heel verbaasd. “Daarna was ik ontzettend blij en door het dolle heen. Wij werden overstelpt met bloemen, flessen wijn, kaarten en telefoontjes. Wij hebben dit samen met onze klanten gevierd met een glas champagne en een luxe behandeling. Voor deze behandeling hoefden ze niet meer te betalen dan dat ze normaal deden.” Waarom denk Wil dat zij één van de genomineerden is? “Dat komt door de kennis en diploma’s die ik in 10 jaar tijd heb behaald. Omdat ik een Medisch Dermatologische Schoonheidsspecialiste ben, heb ik al een aantal jaren een goede samenwerking met huisartsen en chirurgen. Ik blijf streven naar samenwerkingen op dit gebied om het beste voor onze klanten te kunnen bieden. Wij werken uitsluitend met duurzame merken, waaronder onze topmerken La Colline en Sepai. Daarnaast werken wij van buitenaf, maar ook van binnenuit aan de huid. Wij onderscheiden ons door een exclusieve high end salon te zijn, waar men zich gehoord voelt en ondergedompeld wordt in luxe.”

Tegenslagen
Toen ze het bericht kreeg dat de uitreiking op 19 april 2020 niet kon plaatsvinden, was dit een teleurstelling. “Vooral omdat wij na de uitreiking een hele mooie planning hadden gemaakt in aanloop naar ons 10-jarig bestaan. Positief als wij zijn, hebben wij ons plan omgegooid en een nieuwe planning gemaakt. De dag dat de uitreiking oorspronkelijk zou zijn, hebben wij met ons gezin – in het klein – een feestje gevierd. Het positieve aan het uitstel is dat we hebben geprofiteerd van het feit dat ik langer genomineerd ben. We konden steeds in de media en ook in advertenties aangeven dat wij al 2 jaar genomineerd zijn, dat is immers uniek.” En toen was er de tweede datum die werd uitgesteld. “Toen de tweede keer de uitreiking werd uitgesteld, was dat wederom jammer, maar wij waren het met de hele groep eens dat het samen vieren van deze award op een mooie locatie wel het mooiste zou zijn. In deze tijd was het contact met de mede genomineerden zeer waardevol en hebben wij door middel van een zoom sessie met z’n allen contact gehad. Hierdoor konden wij de tegenslagen die wij in die periode kregen uitwisselen, wat zeer waardevol en stimulerend was.” Nu Wil genomineerd is, wil ze natuurlijk die felbegeerde award ook winnen. “Ik zou de Beauty Award moeten winnen, omdat ik simpelweg de beste ben. Ik heb alle kennis in huis en heb er alles aan gedaan om tot het niveau te komen van Medisch Dermatologisch Schoonheidsspecialiste. Daarnaast heb ik een bijbehorende exclusieve high end salon in 10 jaar tijd weten op te bouwen.” Maar genomineerd zijn is al heel mooi. “Op mijn nominatie kijk ik terug als een hele waardevolle en leerzame periode. Je leert omgaan met onzekere situaties en wanneer je positief ingesteld blijft, kom je er sterker uit.”

Ik heb al een aantal jaren goede samenwerkingen met huisartsen en chirurgen. Ik blijf streven naar samenwerkingen op dit gebied om het beste aan onze klanten te bieden.”De avond van de uitreiking
Wil gaat op 25 april genieten. “Op 25 april zullen wij de Beauty Award uitreiking vanuit huis bijwonen. We zullen dit met een selectief gezelschap doen. Er komt een groot scherm te hangen, zodat het net lijkt of wij in de zaal zitten. Natuurlijk gaan wij in gala en staat de champagne koud!” En wat als ze wint? “Wanneer ik de Beauty Award win, bouwen wij allereerst een feestje. Vervolgens zullen wij dit van de daken schreeuwen en zullen wij het aan al onze klanten laten weten via een mooie nieuwsbrief en onze social media kanalen. Als voorbereiding hierop hebben wij al diverse kranten uit de regio op bezoek gehad. Zodra wij als winnaar eindigen, worden deze redactionele stukken en foto’s geplaatst.”

Tip voor iedereen die twijfelt zich in de schrijven: “Tegen al mijn collega’s die twijfelen of ze mee willen doen, zou ik willen zeggen: Gewoon doen, dit levert zoveel energie en positiviteit op. Je bent nooit te oud om te leren en alles wat je wilt is mogelijk!”

WIL JIJ DE BEAUTY AWARD LIVE BIJWONEN OP 25 APRIL? Klik HIER om je GRATIS aan te melden!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Finalist SSP regio Zuid: Anne-Marie Mater – Just Beauty by Anne
Finalist SSP regio Zuid: Wil van Deursen – Beauty Kliniek Asten