HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Finalist SSP regio Zuid: Anne-Marie Mater – Just Beauty by Anne

Anne-Marie Mater is in 2017 gestart om – naast haar werk bij Attirance in Breda – haar eigen salon op te zetten. En sinds 2019 werkt ze fulltime in haar salon Just Beauty by Anne. In haar salon werkt ze vooral aan huidverbetering en behandelt ze ook heel veel mannen. “Een combinatie van ontspanning, veel lol en huidverbetering is waar ik voor sta!” De reden om zich aan te melden voor de Beauty Award? “Ik wilde graag laten zien dat je met een kleinere eigen salon ook een grote TOPPER kan zijn. En ik zou graag mijn enthousiasme voor het vak door willen geven aan anderen. Ik heb in al die jaren zo vaak gehoord dat iedereen mega blij is met mij en dat ik een top schoonheidsspecialist ben. Ik ben ook gewoon super trots op mezelf met wat ik allemaal bereikt heb in de afgelopen 20 jaar. Ik vind dat ik dit verdien! Maar die finaleplaats, wat is dat al te gek!” Lees hier meer over Anne-Marie en haar belevenissen op weg naar die felbegeerde Beauty Award. Zal zij die award in de wacht slepen? Kijk vooral mee op 25 april!


We kunnen ons na de intro al voorstellen hoe Anne-Marie zich voelde toen ze hoorde dat ze genomineerd was. Hoe was het? “Man man man, wat was ik blij toen ik hoorde dat ik in de finale stond! Mijn hart ging te keer als een gek. Ik had voor de zekerheid een taart laten maken, want stel dat het zo zou zijn… dan kon ik het op die manier met een leuk filmpje (this little light of mine) aan mijn klanten en volgers laten zien. Kijk maar eens op mijn insta filmpje (Klik hier: 18 jan 2020). En als het niet zo zou zijn, had ik in ieder geval een taartje voor de teleurstelling. Daarna heerlijk gevierd met mijn familie en vrienden.”

Waarom denk jij dat jij/jouw salon een van de genomineerden is? Wat onderscheidt jou/jouw salon?
“Waarom ik denk dat ik genomineerd ben is om mijn EIGEN IK. Ik ben gewoon altijd mezelf en anders denk ik dan andere. Lekker gek, maar heel mijn lijf schreeuwt mijn liefde voor mijn vak uit. Ik hou van huidverbetering en lol maken in mijn salon. En dat is denk ik wel heel bijzonder. Ook heb ik super veel mannen in mijn salon waar ik super trots op ben!! 50% dat is toch echt veel en heel leuk dat zij allemaal net zo fanatiek worden als ik om hun huid op een topniveau te krijgen met de behandelingen en producten thuis.”

Wat ging er door je heen toen bleek dat de eerste Beauty Award uitreiking uitgesteld werd?
“Ik baalde enorm!! Je moet je voorstellen dat je al zo lang naar iets toe leeft en dat dan ineens niet meer doorgaat. Ik had zo zin om te shinen (mijn finaleplaats geeft me al zo’n blij gevoel). Ik heb een bericht naar al mijn klanten gestuurd om het nieuws te vertellen en die reageerden allemaal super lief.

Heb je nog iets speciaals gedaan op de dag dat de eerste uitreiking zou zijn geweest?
“De dag dat het eigenlijk zou zijn, heb ik heel de dag gedacht aan wat ik eigenlijk had gepland die dag…. Nou zou ik bij de kapper zitten, nu zou mijn make-up gedaan worden… enzovoort. Heel de dag ben je er toch mee bezig. Op de groepsapp van de Beauty Award hebben we heel veel lieve berichtjes gestuurd om elkaar een warme hart onder de riem te steken. En wij zijn met mijn gezin lekker veel sushi gaan halen om toch een ‘lekker’ momentje te hebben.”

Ik was altijd al een strijder, maar ik weet nu ook echt zeker dat ik nooit opgeef en altijd blijf doorvechten, wat er ook gebeurt in het leven.”Heb je geprofiteerd van het feit dat je langer genomineerd was?
“Dat heb ik zeker!!! Wat heb ik door dit grote avontuur meer leuke nieuwe klanten gekregen. Via mijn social media kanalen heb ik vaak naar buiten gebracht dat ik in de finale sta. En wat is mijn salon gegroeid door alles wat er is gebeurd de afgelopen 1,5 jaar.”

En toen werd het WEER uitgesteld… Hoe was dat?
“De 2e keer dat de Award in september niet doorging, was voor ons allemaal een domper. Maar we waren het er allemaal mee eens. Wij wilden ons feestje en ‘SHINE-moment’ live, dus dat is ook de reden dat ze ons dat wilden geven en het weer hebben uitgesteld. De spanning is natuurlijk elke keer weer groot of het doorgaat ja of nee. We hebben veel steun aan elkaar gehad. Ik heb ook een vriendschap voor het leven gekregen met een andere finaliste Marjan Walinga van de categorie Beste Kleine Schoonheidssalon. Wij hebben elkaar bijna dagelijks gebeld en enorm veel aan elkaar gehad omdat wij de enigen waren die elkaar totaal begrepen in heel de Corona periode. Dus dat is al een prijs voor mij die ik door de Beauty Award heb gehaald❤️.”


Waarom moet JIJ die Beauty Award winnen?
“Waarom ik de Beauty Award moet winnen is omdat heel mijn totaalplaatje van top tot teen klopt en ik heel graag mijn liefde voor het vak – dat door heel mijn lijf stroomt – met anderen wil delen.”

En nu gaat er toch een uitreiking komen! Hoe kijk je achteraf terug naar deze onzekere tijd?
“Ja, zo spannend en onwijs leuk dat het 25 april nu toch echt gaat gebeuren! Ik heb van de afgelopen periode onwijs veel geleerd. Zowel over mijn salon met wat ik wil in de toekomst, als over mezelf. Ik was altijd al een strijder, maar weet nu ook echt zeker dat ik nooit en nooit opgeef en altijd blijf doorvechten wat er ook gebeurt in het leven.”

Hoe ga jij De Beauty Award uitreiking bijwonen?
“Er zijn 2 opties die lopen, dus dat wordt nog even wachten welke het gaat worden. Maar in ieder geval met mijn man Marco en mijn zoontje Noah die mij altijd zoveel steun hebben gegeven. En natuurlijk ga ik in mega feestelijke kleding, want ook al kan ik nu niet shinen op het podium… dan doe ik het gewoon via de livestream!”


Wat ga jij doen als je die Beauty Award wint?
“Nou als eerste keihard gillen natuurlijk en er een feestje van maken! En daarna wil ik door de Award mijn liefde voor mijn vak aan iedereen doorgeven en iedereen enthousiasmeren. Als ik win krijgen al mijn klanten een bericht hiervan met een speciale uitnodiging voor een ‘feestelijke behandeling’. Het winnen van de award… ik denk dat ik hierdoor nog meer naamsbekendheid zal krijgen. En omdat ik veel mannen behandel – en dit ook bekend is – zullen er daardoor nog meer mannen de weg vinden naar de schoonheids/huidsalon.”

Wil je nog iets zeggen tegen de professionals die twijfelen om mee te doen?
“Ik denk dat jij deze kans moet aanpakken met beiden handen. Want wat is het mooi en super interessant om tijdens heel deze Award periode naar jezelf en je salon te kunnen en mogen kijken. Daardoor ga je super interessante ontwikkelingen meemaken. Je wordt er alleen maar sterker van, dus ik zeg DOEN!! Hopelijk zie ik jou dan volgend jaar tussen de genomineerden staan!”

Anne-Marie heeft eerder al eens meegewerkt aan de rubriek ‘De week van…’ op onze website. Heb je dit gemist? Lees het dan hier nog eens! https://beauty-pro.nl/nieuws/de-week-van-anne-marie-lips-mater-van-just-beauty-by-anne/

WIL JIJ DE BEAUTY AWARD LIVESTREAM BIJWONEN? Meld je dan HIER GRATIS aan!

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Posted on

Volg de cursus Huiddiagnostiek in Zwolle! Overweegt u ‘huidanalyse’ een professioneel en betrouwbaar ...

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Finalist SSP regio Zuid: Marieke van den Broek – Vissers Beauty
Finalist SSP regio Zuid: Anne-Marie Mater – Just Beauty by Anne