HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

AQUActive nodigt je uit voor een verfrissende schoonheidsreis

Posted on

De nieuwe PHYRIS-lijn geeft een hydro-boost

Een frisheidsboost voor huid en ziel belooft de nieuwe PHYRIS AQUActive-lijn, die vanaf maart 2024 verkrijgbaar is. De “frisse” schoonheidsreis begint met de eerste spray van de AQUActive SOMIs, gevolgd door producten die scoren met de beproefde werkstof hyaluron in verschillende vormen en andere hydraterende werkstoffen. Ze zorgen voor plumping effecten en een verbetering van het vochtgehalte van de huid. Bovendien bieden de producten directe hydratatie, diepe hydratatie en langdurige hydratatie.

AQUActive inspireert met een multisensorische aanpak, diverse texturen, een aquatische geur en een verfrist, gerevitaliseerd huidgevoel. Hydratatie. Activatie. Frisheid.

De AQUActive-lijn van PHYRIS:
AQUActive is de vochtbooster voor de vochtarme huid. Al vanaf de leeftijd van 20 jaar neemt het vermogen van de huid om hyaluron aan te maken af. De producten van AQUActive ondersteunen juist hier met de bewezen actieve werkstof hyaluron in verschillende vormen.

De producten uit de AQUActive lijn in één oogopslag:

AQUActive SOMI
Activerende, vocht inbrengende werkstofprimer
De AQUActive SOMI-spray opent de AQUActive-ervaring met de eerste spray: als unieke werkstofprimer bereidt het de huid optimaal voor, zodat de daaropvolgende verzorgingsproducten hun volledige effect kunnen bereiken. De lichte formulering met micro-hyaluron en liposomaal ingekapseld thermaalwater ondersteunt de diepe hydratatie van de huid. In combinatie met de AQUActive verzorgingsproducten de perfecte werkstofbooster. Voor een effectief resultaat op de huid.

AQUActive HYALURON GEL
Verfrissende, vocht inbrengende verzorgingsgel
De HYALURON GEL hydrateert de huid intensief en langdurig. De gelachtige formulering ondersteunt de diepe hydratatie en vormt een hydraterend laagje op de huid, zonder zwaar aan te voelen. De aanwezige werkstoffen zorgen voor een soepel huidgevoel, koelen en verfrissen. HYALURON GEL hydrateert de huid intensief, vermindert onaangename gespannen gevoelens en biedt een koelend, verfrissend effect.

AQUActive HYALURON CREAM
Hydratatie voor de dorstige huid
De AQUAActive HYALURON CREAM zorgt voor een intensief verzorgd huidgevoel en vermindert gespannen gevoelens. De romige formulering met depot-hyaluron vult de vochtreserves van de huid aan. Hyaluron-equivalent werkt als een netwerk van vocht op de huid, vult op en maakt glad. De AQUAActive HYALURON CREAM zorg voor voortdurende hydratatie van de huid en langdurige hydratatie het hele jaar door.

AQUActive HYALURON SLEEP
Egaliserende en hydraterende nachtcrème
HYALURON SLEEP crème ondersteunt de regeneratie gedurende de nacht. De romige formulering met verschillende soorten hyaluronzuur egaliseert de huid en verzorgt langdurig. HYALURON SLEEP crème zorgt voor een gehydrateerde, zijdezachte huid gedurende de nacht

AQUActive HYALURON SERUM
Egaliserend serum met Hyaluron Depot voor langdurige hydratatie
HYALURON SERUM zorgt voor de hydro-boost en verhoogt de veerkracht. Een ultralichte concentraat van werkzame stoffen ontvouwt zicht als een netwerk van vocht op de huid en vult de vochtreserves aan. Met de werkzame stoffen Depot-Hyaluron, hyaluron en hyaluron-equivalent wordt de huid intens gehydrateerd. HYALURON SERUM trekt snel in, is met alle AQUActive verzorgingsproducten te combineren en vult zo de schoonheidsreis perfect aan.

AQUActive HYALURON CAPS
Opvullende, egaliserende verzorgingscapsules met hyaluron

HYALURON CAPS vullen droogterimpeltjes van binnenuit op en zorgen voor een soepel, glad huidgevoel. De gelachtige formule zorgt met verzorgende Filler-Hyaluron voor een stevige huid binnen korte tijd. HYALURON CAPS zijn bovendien uitstekend geschikt als primer voor het aanbrengen van make-up. Ze kunnen zowel onder als over de AQUActive verzorgingsproducten worden aangebracht.

AQUActive HYALURON EYE
Hydraterende oogverzorging

HYALURON EYE oogverzorging geeft intense hydratatie voor een stralend mooie oogcontour. De crème met verschillende soorten hyaluronzuur vult langdurig de vochtreserves van de huid aan en heeft een romig lichte textuur. De oogcontour wordt intens gehydrateerd en ziet er gladder uit. HYALURON EYE oogverzorging zorgt voor intense hydratatie voor een stralend mooie oogcontour.

AQUActive HYALURON HANDEN
Verzorgende, hydraterende handcrème

De AQUActive HYALURON HANDS handcrème voorziet droge handen van een extra portie vocht. De romige formule met amandelolie geeft de huid de nodige verzorging. Micro Hyaluron zorgt voor een intense hydratatie en een andere werkstof vermindert bovendien over pigmentatie. De AQUActive HYALURON HANDS handcrème trekt snel in en zorgt voor intense hydratatie voor zijdezachte handen.

Wat maakt de PHYRIS schoonheidsreis zo speciaal?
Een PHYRIS schoonheidsreis is:

  • een uniek concept dat verzorging, effect en beleving combineert
  • een holistisch spa-ritueel voor huid & ziel dat alle zintuigen aanspreekt
  • een verwen time-out thuis en in het instituut

Het begin van elke schoonheidsreis en de toegang tot de belevingswereld wordt altijd gevormd door SOMI.
Welke wensen vervult de PHYRIS AQUActive belevingswereld?

  • Hydroboost voor de dorstige huid
  • Een verbeterde & frisse uitstraling
  • Intensieve hydratatie
  • Een frisheidsboost voor huid en ziel
  • Effectieve verzorging die ook de luxe biedt van een sensueel moment

PHYRIS AQUActive is vanaf maart 2024 verkrijgbaar.
Meer informatie: ww.grandel.nl

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
SQT Biomicroneedling hydration
AQUActive nodigt je uit voor een verfrissende schoonheidsreis

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord