HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

BEURSNIEUWS! Bedenk alvast wat jij zou kiezen als je wint: de Anti-Aging Glow behandeling van GIGI of van Xminerals?Inmiddels heb je al een heleboel leuke prijzen voorbij zien komen. De Beauty Professional houdt op de Beauty2Buy beurs namelijk een waar prijzenfestival! Een een bezoekje aan onze stand levert jou altijd wat op! Dus kom langs op stand 3A021, meteen naast de ingang! Welke prijs neem jij mee naar huis of van welke behandeling ga jij genieten binnenkort?

Een van de prijzen die je kunt winnen is een heerlijke Anti-Aging Glow Behandeling van GIGI of van Xminerals (naar keuze) in het Trainingscentrum Mineral Skin Cosmetics, Patroonstraat 1 in Nijkerk. De duur van de behandeling is 75 minuten.

Het enige dat je hoeft te doen is langs te komen! Ga jij met deze prijs naar huis of neem je een andere prijs mee? Tot 24, 25 of 26 september!

CHECK HET MAGAZINE!

Heb je pagina 36 van het beursnummer al bekeken? Daarin staat een QR Code waarmee jij als abonnee GRATIS iets ontvangt:

“Nu exclusief voor Beauty Professional lezers. Laat Xminerals jezelf overtuigen. Scan de QR en ontvang GRATIS een Xminerals informatiepakket met testers t.w.v. 25,- thuis!”Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
BEURSNIEUWS & WIN! Pure by Dunde – 100% natuurlijke huidverzorging
BEURSNIEUWS! Bedenk alvast wat jij zou kiezen als je wint: de Anti-Aging Glow behandeling van GIGI of van Xminerals?