HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

BeautyBank: Haleakala The Art of Beauty laat mensen stralen

Er zijn in Nederland veel goede doelen waar we als professional ons steentje aan kunnen bijdragen. Inmiddels zijn er ook meerdere beautyprofessionals die zich hebben aangesloten bij BeautyBank. BeautyBank – en een groeiende groep professionals uit de beautybranche – zijn er van overtuigd dat professionele aandacht voor het uiterlijk, net als eten, drinken en kleding en een dak boven je hoofd, een eerste levensbehoefte is. Helaas is dit voor een groeiende groep mensen in Nederland verre van vanzelfsprekend. Zij kunnen amper rondkomen laat staan dat ze geld overhouden voor professionele uiterlijke verzorging. Terwijl juist die aandacht zo belangrijk is voor de eigenwaarde. Salon ‘Haleakala The Art of Beauty’ is aangesloten bij BeautyBank en schoonheidsspecialiste Simone vertelt waarom.

Haleakala betekent in het Hawaiaans ‘huis van de zon’. De schitterende vulkaan staat bekend om zijn stille kracht en zijn variatie in schoonheid. Schoonheidsspecialist Simone vertelt: “De kunst van het mooier maken, daar zijn we sterk in bij Haleakala The Art of Beauty. We bestaan ruim 40 jaar en zijn een begrip in Soest en omgeving. Onze passie is ‘Schoonheid op ieder moment van de dag het beste tot zijn recht laten komen’. Wij bieden behandelingen en producten voor huidverzorging, huidverbetering, anti-aging, definitief ontharen, verminderen van rimpels en make-up. De toewijding, kennis van zaken en de deskundige en vriendelijke specialisten zorgen dat de behandeling en het advies op maat is. The Art of Beauty is een aangename omgeving, de luxe van aandacht, schoonheid en een ontspannen gevoel.”

Trots
Haleakala is er trots op om onderdeel te zijn van de BeautyBank. “Een prachtige manier om mensen te helpen die de extra aandacht kunnen gebruiken. Wij zijn altijd blij als klanten met een glimlach de deur uitgaan. Een tijdje geleden bezocht Marsha als cliënt van de BeautyBank onze schoonheidssalon. Haar wens was om er weer stralend uit te zien. De ontspannende gezichtsbehandeling deed haar goed. Ze voelde zich herboren en haar huid zag er weer stralend uit. Als dank kreeg ik een dikke dankjewel knuffel. Met een glimlach van oor tot oor verliet zij de salon. En daar doen wij het als Haleakala voor.”

BeautyBank
Oprichter Karin: “De beautyprofessionals die zich aansluiten bij de BeautyBank zijn allemaal speciaal. Iedere beautyprofessional heeft haar eigen verhaal waarom zij zich graag aan sluiten bij de BeautyBank en hun steentje bij willen dragen aan een mooiere wereld. Ik ben elke beautyprofessional die haar steentje bijdraagt heel erg dankbaar!”

In vakmagazine De Beauty Professional
In de november editie van het vakmagazine – die onlangs verscheen – staat een uitgebreid artikel over schoonheidsspecialist Monique Montulet. Zij vertelt waarom zij aangesloten is bij BeautyBank.

Wil jij samen met de BeautyBank meer mensen laten stralen?
Maak alvast kennis en kijk mee in de vooruitkijkspiegel van de BeautyBank: bezoek de website www.beautybank.nl.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Gouddeeltjes by Deynique Cosmetica
BeautyBank: Haleakala The Art of Beauty laat mensen stralen

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord