HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kalea Clinic presenteert: the new normal of ageing

Kies je eigen weg naar een uiterlijk dat de innerlijke energie perfect weerspiegelt onder begeleiding van ervaren professionals, van schoonheidsspecialist en huidtherapeut tot cosmetisch arts. Coming soon: Biogena suppletie en Vaginal Tightening.

Pro-ageing professionals
Kalea Clinic is opgericht door de twee cosmetisch artsen KNMG drs. Annebeth Kroeskop en drs. Daria Voropai. Beiden hebben veel ervaring in binnen- en buitenland, en vinden elkaar in hun pro-ageing filosofie, wat inhoudt dat zij een positieve benadering hebben ten opzichte van het ouder worden. “Bij ‘pro-ageing’ geloven we dat elke levensfase, elk rimpeltje en elke grijze haar een deel van ons unieke levensverhaal is. Het draait niet alleen om het verouderingsproces, maar om het omarmen van de ervaringen en preventieve behandeling. Onze filosofie is dat schoonheid geen leeftijd kent, en we helpen onze klanten om te stralen op elke fase van hun reis. We bieden een breed scala aan behandelingen en diensten om het uiterlijk en het zelfvertrouwen van onze klanten te verbeteren, terwijl we altijd streven naar natuurlijke resultaten die de persoonlijkheid van elke klant benadrukken.”

Positive ageing journey
De benadering en filosofie van Kalea Clinic is net even anders, dat begint bij de intake. Niet alleen met de 3D scan als ultieme tool, maar ook het gesprek. Waarbij de nadruk ligt op hoe de cliënt zich wil voelen, in plaats van op het visuele aspect. Het daarna opgestelde jaarplan beschrijft de stappen die nodig zijn om de gestelde wensen te bereiken. Rekening houdend met de juiste volgorde: het ‘fundament’ (de gezondheid van de huid) moet goed zijn en dan kan er verder gebouwd worden.  Volgens Kalea is er geen ‘goed’ of ‘beter’, alleen de hoogste kwaliteit A-level behandelingen in de juiste volgorde en met FDA-goedgekeurde apparatuur.

Treatments
Kalea clients kiezen onder begeleiding van de professional voor de behandeling die het beste past bij de gestelde doelen. Bijvoorbeeld:

  • Hollywood Facial: Rechtstreeks uit LA. Gezichtsbehandeling die daadwerkelijk alle anti-aging facetten aanpakt in één treatment. De behandeling combineert de nieuwste technologie in lichttherapie in combinatie met negatieve ionen therapie. Instant resultaat. Zonder ongemak of hersteltijd.
  • Endospheres: een innovatieve methode voor bindweefselmassage (face en body) en gladde benen. Het enige apparaat dat met innovatieve Compressieve Microvibratie technologie werkt en daardoor hoeft de client geen beschermende bodysuit te dragen tijdens de behandeling. Ook geschikt voor de vermindering van spierpijn en verbetering van de spierdefinitie.
  • Ultherapy: revolutionaire lift zonder ingreep. Ultherapy is een multi-award winnende behandeling die gebruikt maakt van geluidsgolven om de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren zodat de huid lift en verstrakt. Ultherapy werkt als enige behandeling op alle huidlagen, inclusief de zogeheten ´SMAS´ laag; dit is de huidlaag die gelift wordt tijdens een facelift.
  • Natural Facial Balancing met injectables: Een totaalconcept dat start met een uitgebreide intake, inclusief 3D-scan. Deze scan geeft veel informatie en de juiste aanknopingspunten; als basis voor het jaarplan. Als fundament is het doel de huid weer aan het werk krijgen, zodat eventuele injectables het optimale effect kunnen bereiken.

Nieuw:
BIOGENA Inner beauty concept: meten is weten

Om de filosofie van inner & outer beauty kracht bij te zetten heeft Kalea Clinic in het befaamde Oostenrijkse merk Biogena de perfecte partner gevonden. Biogena biedt hoogwaardige micronutriënten-producten aan die de gezondheid centraal stellen. De supplementen bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten in ideale doseringen. Biogena-producten worden geproduceerd in Oostenrijk volgens het pure-stofprincipe, waardoor ze vrij zijn van additieven. Voor Biogena staat ‘meten is weten’ centraal, dat betekent dat alvorens te starten met de supplementen er als eerste een bloedtest verricht zal worden om te meten welke tekorten aangevuld dienen te worden. Ten einde door middel van de juiste suppletie zo gezond en fit mogelijk oud te worden maar ook om een solide basis te leggen voor de huidtherapie.

Coming soon: Vaginal Tightening
Voor na de bevalling of rond de menopauze.
Begin 2024 start Kalea Clinic tevens met een compleet nieuwe behandeling: Vaginal Tightening. Deze behandeling biedt niet alleen oplossingen voor elasticiteitsproblemen na bevalling en tijdens de menopauze, maar ook voor stressincontinentie. Deze behandeling kan daarom ook worden gezien als snel en doeltreffend alternatief voor traditionele kegel-oefeningen. In Los Angeles is deze behandeling razend populair als ‘lunchtime’ treatment, het is non-invasief en nagenoeg pijnloos. Afhankelijk van de conditie van de te behandelen zone zijn drie tot vijf behandelingen voldoende, die bijdragen aan meer zelfvertrouwen en een kwalitatief beter seksleven (meer natuurlijke lubricatie en intensere orgasmes) en daardoor intieme relaties te ondersteunen.

Kalea Clinic:
Prins Hendriklaan 28 te Amsterdam
www.kaleaclinic.nl
@kalea_clinic

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Maak kennis met Haura
Kalea Clinic presenteert: the new normal of ageing

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord