HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Best Beauty Product Award voor Craith Lab

Het Belgische cosmeticabedrijf Craith Lab heeft tijdens de Luxury Spa Awards 2022 de Award gewonnen voor Best Beauty Product Europe. Supertrots zijn de oprichters Peter Smeets en Monique Aerdts op deze award, die ze hebben opgedragen aan alle Craith Lab partners.

Craith Lab was dit voorjaar voor het eerst aanwezig op de Beauty Trade Special in Utrecht dit jaar. We schreven toen het volgende over dit innovatieve skincare merk:

Nieuw op de beurs is Craith Lab®, een innovatief, clean skincare merk met drie essentiële lijnen: de Blue Line, de Black Line en de Gold Line. Het merk biedt daarnaast ook een zonnelijn en voedingssupplementen. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie. Craith Lab® werkt aan huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze daarna te beschermen, waarna de huid kan verjongen. Bij de producten horen ook bijzondere salonbehandelingen.

Het winnen van een Europese Award in de categorie Best Beauty Product is natuurlijk een geweldige opsteker voor het bedrijf.

Craith Lab wint Best Beauty Product award
Tijdens Beauty Trade Special 2022
Het verhaal van Craith Lab

Craith Lab® is ontstaan door een echte liefde voor de huid. Het is onze missie voor iedereen die dat wil een gezonde, sterke en stralende huid mogelijk te maken. De drie lijnen van Craith Lab® zijn speciaal ontwikkeld om oplossingen te bieden voor ieder huidtype, -probleem of -conditie én voor iedere leeftijd. Ervaar de nieuwste epigenetische wetenschap in professionele cosmetica. 

Monique Aerdts en Peter Smeets staan als founders aan de basis van het merk. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche, een unieke kijk op huidverzorging en kennis op het gebied van epigenetica ontwikkelden ze producten die de huid verbeteren, de huidbarrière versterken, beschermen en zorgen voor celgeneratie. Met als resultaat een gezonde, stralende huid met aanzienlijk minder lijntjes en rimpels.

Verschillende leeftijden brengen verschillende problemen met zich mee zoals de puberteit of juist de menopauze. De huid heeft ook steeds meer te verduren door stress, het milieu en UV-straling van beeldschermen en door de zon. Daardoor verouderen we sneller, en dat willen we niet. Zelfs bij jonge kinderen komen steeds vaker eczeem en allergische huidreacties voor. 

We zijn heel trots op de goede resultaten die salons internationaal met Craith Lab® behalen. De Blue Line werkt met probiotica, de Black Line met het sterke Epi-Powershield3® en de Gold Line verricht wonderen met de EpiTECH® formule. Het team van Craith Lab® blijft bijleren en de nieuwste wetenschap volgen om producten te ontwikkelen die nodig zijn om de huid te blijven beschermen en te laten stralen. 

Meer over het merk lees je hier.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Oktober editie vakblad Massage Magazine is verschenen!
Best Beauty Product Award voor Craith Lab