HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Succesvol zoomevent krijgt vervolg

Maandag 27 september organiseerden De Beauty Professional en Tom Sebastian het interactieve zoomevent ‘Boost jouw ondernemerskills en vakkennis’. En het mag gezegd worden: het was leuk, leerzaam en inspirerend! Uiteraard met dank aan de sprekers van het event. Tegen het einde van het event vroegen wij deelnemers of het event voor herhaling vatbaar was. Bijna iedereen was daarover positief. Binnenkort gaan we het evenement evalueren, maar een vervolg zal het zeker krijgen. Het is duidelijk dat dit soort online evenementen door beautyprofessionals worden gewaardeerd. Wij vonden het ook heel erg leuk om dit voor jullie te organiseren!

Het zoomevent startte in de ochtend om 11:00. Meer dan 100 specialisten waren al vroeg aanwezig. Sommigen konden er de hele dag bij zijn, anderen maar een halve dag. We kregen van veel specialisten de vraag of het event werd opgenomen en achteraf kon worden bekeken. Helaas, dat kan niet. Het was een gratis event waar je echt bij moest zijn. En dat is ook de hele bedoeling: interactief met je vakcollega’s aan de slag met daarnaast presentaties waar je als kijker bij wordt betrokken met stellingen en polls. Hoe we het in de toekomst aan zullen pakken en in welke vorm het wordt gegoten, gaan we allemaal nog bekijken. Maar als het aan ons ligt, komt dat vervolg er zeker!

Voor, tijdens en na het event waren de deelnemers ook volop aanwezig op Instagram. Uiteindelijk werden enkele leuke posts beloond met mooie cadeaupakketten. Ook specialisten die actief meededen aan de sessies hadden kans op een cadeau. De cadeaupakketten werden gesponsord door Department of Cosmetics, Esthe Care Cosmetiek, Lord&Berry (Dermatuer), Pascaud Care en Chi Essentials. Daarnaast hadden ook Carla Uppelschoten van U-Consultancy, Samantha en Inge van het KIVH en Lorette van het Hoff van Absolu Beaute nog mooie kortingen en prijzen in petto voor de deelnemers. Kortom, meedoen met het event betekende ook kans op leuke cadeautjes en kortingen, naast natuurlijk een hele hoop vakkennis opdoen!

Wij willen bij deze Tom Sebastian en alle sprekers bedanken voor hun inzet en natuurlijk alle beautyprofessionals die aanwezig waren en deze dag tot een succes maakte! Wat hebben wij een leuke en leerzame dag gehad! Stay tuned voor meer en zorg dat je de volgende keer niet mist!
Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

De invloed van schildklierhormonen op de huid by Ir. Ralph Moorman

Posted on

Schildklierhormonen hebben invloed op je huid. Meestal merk je dit pas wanneer ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Souhayla’s impact met House of Bratz

Souhayla’s impact met House of Bratz

Posted on

Ongekende groei van esthetische kliniek voor injectables en skincare November 2023 – House ...

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Vitamin Complex by SkinRebelPro Skincare
Succesvol zoomevent krijgt vervolg