HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS-, NAGEL- EN MASSAGEBRANCHE.

Column Miranda Koevoets: Werkgeluk

Voor velen is de vakantie aangebroken. Herinneringen maken, de zomervakantie één van mijn favoriete tijden van het jaar. In de salon is de periode vóór de vakantie vaak heel druk en in de vakantieperiode wellicht wat rustiger. Of je nu voor een actieve vakantie gaat, op je bedje aan het zwembad ligt te staren naar het mooie blauwe water of wellicht thuis vakantie viert. Deze periode is perfect om na inspanning rust te nemen en nieuwe plannen toe te laten. Tijd voor nieuwe energie.

Hoe werkt dat voor jou? Heb je alles op orde? Loopt alles op rolletjes en krijg je iedere dag bakken energie van jouw klanten? Of is het tijd voor verandering?

Denk je nu ga ik de stap nemen om sociale media uit te besteden? Ga je aan de slag met nieuwsbrieven? Die blogs die op de plank lagen eindelijk publiceren? Klanten inspireren en je SEO te verbeteren? Is het nu eindelijk tijd om de website te updaten, want die verouderde teksten en foto’s zijn kunnen echt niet meer? Droom je ervan om de behandelingen uit te breiden en een nieuwe productlijn toe te voegen aan het assortiment? Is het tijd om aan de slag te gaan met een businesscoach? Immers iedere succesvolle ondernemer werkt regelmatig met een coach of inspirator. Stop met dromen en ga het doen.

Eerlijk gezegd denk ik dat je hiervoor niet op vakantie hoeft te gaan. Een dag naar het strand of een wandeling in het bos geeft vaak ook rust in het hoofd en dan ontstaan er de mooiste dingen. Zelf schrijf ik dan mijn ideeën op in een notitieboekje, zodat ik een idee niet vergeet. Het allerbelangrijkste is de actie, opschrijven is easy. Uitvoeren is KEY! Daar zit de winst. Winst op het gebied van onder andere meer werkgeluk.

Ga jij in rustige tijden aan je salon werken? Geniet vooral van je vrije tijd en je vakantie en schrijf ideeën op.

Liefs, Miranda
www.mirandakoevoets.com

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Top 15 BEST GELEZEN online artikelen eerste half jaar 2022 (deel 1)
Column Miranda Koevoets: Werkgeluk