HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

De week van… Michella Harte, Chelly’s Beauty Salon

Michella Harte is de trotse eigenaresse van Chelly’s Beauty Salon, gevestigd in Schiedam. Ze is 25 jaar en nu zo’n 6 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer in haar eigen salon. De salon is open van maandag t/m vrijdag, inclusief de maandag- en woensdagavond. Michella neemt jullie deze week mee in haar werkweek (de week voor moederdag) als schoonheidsspecialiste en ondernemer.

“Ik werk echt elke dag met veel plezier en passie. De voornaamste behandelingen die ik aanbied zijn gezichtsbehandelingen, pedicures, wimperextensions, lash lifting, plasmalift en wat andere kleinere behandelingen. Mijn werkweek ziet er dan ook elke week anders uit.”

Maandag
Ik start mijn dag altijd om half 9. Ik zet dan het harsapparaat aan, de verwarming aan en zet een relaxt muziekje op. De dag begint deze week met een nieuwe klant. Ze komt voor een gezichtsbehandeling, altijd leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen en te ontvangen in mijn salon. Het blijkt een mevrouw met een erg droge huid. Die hebben we even goed aangepakt met bijpassende producten. Het merk waarmee ik werk, Boozt Cosmetics, heeft productenboekjes. Hier schrijf ik voor de klant in wat ik qua producen aanraad.
Door de dag heen heb ik uiteraard nog andere behandelingen uitgevoerd, zoals: wenkbrauw epileren, massage, wimperextensions en pedicure. Op de maandagavond ben ik altijd geopend voor klanten die tijdens kantooruren niet langs kunnen komen.

Dinsdag
Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook pedicure. Deze behandeling doe ik voor een aantal klanten ook aan huis, omdat zij niet in staat zijn om naar de salon te komen. Vandaag start mijn dag om 10.00 uur bij een heel lieve vrouw die vaak vergeet dat ze een afspraak heeft. Gelukkig vindt ze het wel altijd heel gezellig dat ik kom. Ik kan er dan ook extra van genieten en neem voor dit soort bezoekjes vaak wat langer de tijd.

Woensdag
Na de 2de lock down is het erg druk in de salon, waar ik echt super blij mee ben. Het is toch elke keer weer afwachten of klanten terugkomen. Ik mag dus niet klagen en ook vandaag sta ik weer tot de avond volgeboekt. Gelukkig zijn al mijn klanten weer blij dat ze bij mij in de stoel mogen liggen en even lekker kunnen ontspannen of hun kuurbehandeling weer kunnen oppakken. Helaas heb je in deze tijd af en toe last minute afzeggingen, omdat ze verkouden zijn of in contact zijn geweest met iemand met Corona. Vandaag heb ik overigens wel in de middag even 2 uurtjes vrij gepland omdat ik en mijn vriend samen een huis gaan bezichtigen.

Donderdag
Een drukke dag voor de boeg met veel verschillende behandelingen. Vandaag ben ik eerder naar de salon gegaan omdat er wat cadeaubonnen en cadeautjes zijn besteld voor Moederdag. Ik vind het altijd erg leuk dat klanten cadeautjes bij mijn bestellen, dus maak ik er altijd een mooi pakketje van.
Het lijkt mij dan ook erg leuk om een webshop te beginnen. Hebben jullie een webshop en loopt dit goed? Vandaag ben ik om 17.00 klaar want op dinsdag en donderdag moet ik altijd naar mijn softbaltraining. Daarnaast heb ik vandaag een advertentie geschreven voor een nieuwe nagelstyliste. In de salon heb ik namelijk ruimte gereserveerd waar een nagelstyliste zou kunnen werken. Hiervoor zoek ik een ZZP’er. Mochten jullie dus nog iemand kennen, contact me dan!

Vrijdag
Vandaag weer een leuke dag met diverse behandelingen. We beginnen de dag met een pedicure waar ik leuke herinneringen ophaal met mijn klant, haar moeder kwam vroeger ook altijd in de salon voor haar voetjes. Vervolgens heb ik wimperextensions opgevuld en nog drie gezichtsbehandelingen gedaan. Ik vind vooral dit laatste altijd erg leuk om te doen. Fijn om de huid te verbeteren, maar ook de ontspanning die je de klant kan geven. De laatste twee klanten van de dag komen voor een nieuwe setje wimperextensions (zie foto) en de ander voor een refill. Na mijn laatste klant maak ik altijd alles heerlijk schoon en vul ik alle voorraden weer bij. Dan kan ik gaan genieten van mijn weekend.


Weet jij een nagelstyliste die graag zou willen samenwerken in een salon? En wil jij meer vertellen over jouw webshop? Neem dan contact op met Michella! Haar salon is gevestigd in Schiedam en ze is bereikbaar onder nummer: 06-34581311.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Ontdek de geheimen van een vlekkeloze huid

Posted on

Volg de cursus Huiddiagnostiek in Zwolle! Overweegt u ‘huidanalyse’ een professioneel en betrouwbaar ...

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Doctor Eckstein-event | vrijdag 14 juni

Posted on

DUBBEL FEEST! Naast het 60-jarig jubileum van Cosinta op 15 juni organiseren we ...

15 juni feest bij Cosinta

15 juni feest bij Cosinta

Posted on

Hoera! Cosinta 60 jaar.. .. En dat betekent feest! Het hele jaar door ...

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Met korting naar Massage & Complementair Vakbeurs (MCV)

Posted on

Op 19 en 20 april 2024 vindt de 12de editie van De ...

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Strijd jij mee? Nieuw initiatief: Beautysector in de kou

Posted on

Gisteren kregen wij op Facebook een melding van een nieuwe facebookgroep: ‘Beautysector ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Producten met geurstof Lilial (Butylphenyl Methylpropional) sinds 1 maart verboden

Posted on

Vanaf 1 maart 2022 mogen in heel Europa producten met lilial niet ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Marjon Mulders: “bdr is echt een technologie van deze tijd”
De week van… Michella Harte, Chelly’s Beauty Salon