HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

GET READY FOR… ‘De Week van de beautyprofessional’!

Pak je agenda er maar bij! ‘De week van de beautyprofessional’ komt eraan! Een nieuw online fenomeen in de beautybranche, powered by vakmagazine De Beauty Professional, kennis- en inspiratieplatform Beauty-Pro.nl en Tom Sebastian. Van 7 tot en met 11 februari 2022 doe jij volop vakkennis en inspiratie op! Dit nieuwe event is voor alle beautyprofessionals die hun kennis naar een hoger niveau willen tillen. Dit wil je niet missen! Schrijf je nu alvast in!

Wat kun je verwachten?
De week van de beautyprofessional bestaat uit online ochtend-, lunch- en avondsessies via ZOOM met verschillende interactieve masterclasses. Zet je camera aan en luister, schrijf mee, praat mee en stel live je vragen aan de experts. Zij houden je bij de les met interactieve sessies waardoor je nog meer kennis opdoet! Vakinformatie op het hoogste niveau!

Ochtendsessie: van 9:00 tot 10:00 uur
Middagsessie: van 12:30 tot 13:45 uur
Avondsessie: van 20:00 tot 21:45 uur

______________________________________________________

Boek nu alvast jouw plekje! Ga naar www.tomsebastian.com/deweekvandebeautyprofessional en meld je aan!

______________________________________________________

Geïnspireerd je dag beginnen
Start je ochtend goed met inspirerende masterclasses van onder andere businesscoaches Aletta de Rooij en Vicky Vermeiren. Uiteraard kun je ook een inspirerende sessie van Tom Sebastian verwachten.

Vakkennis opdoen tijdens de lunch
De lunchsessies zijn een inspirerende break van jouw werkdag! Leer onder andere meer over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de facia (bindweefsel) met een masterclass van Isabel van Genugten en huidtherapeut en trainer Marit Verhoeven van USKIN. Ook een sessie over huidkanker staat op de planning, gegeven door Carla Uppelschoten van U-Consultancy. Oedeem- en massagetherapeut Desiree Groen, tevens trainer van de Huidexpert Club, vertelt over Lymfedrainage. Marianne van den Broek, trainer en Acne Therapist, gaat dieper in op acne en de behandeling ervan. En Patricia Werkman, eveneens trainer bij Huidexpert Club, zal jullie meenemen in een masterclass over de Oosterse Massage.

Afsluiter van je dag
Dan zijn er natuurlijk nog de avondsessies. Je werkdag zit erop, je hebt heerlijk gegeten, kids naar bed gebracht en met een heerlijk kopje koffie of thee kruip je achter de computer om je nog even te laten inspireren en informeren. Het complete avondprogramma wordt binnenkort gecommuniceerd, maar we lichten alvast een tipje van de sluier op: Dr. Debby, verbonden aan het merk bdr van Cosinta, gaat dieper in op wat je door de juiste apparatuur en producten te gebruiken met de huid kunt bereiken. Huidverbetering op het hoogste niveau!

______________________________________________________

Get ready voor een week vol vakkennis, zelfreflectie en inspiratie!

______________________________________________________

Het exacte programma zullen wij zeer binnenkort bekend maken. Houd je mailbox, onze websites www.beauty-pro.nl en www.tomsebastian.com en onze social media kanalen in de gaten!

Jouw investering
Dankzij de belangeloze medewerking van de presenterende bedrijven, kunnen wij de kosten van deze week vol informatie en inspiratie laag houden. De minimaal 10 presentaties die je in de Week van de beautyprofessional kunt volgen hebben een totale waarde van 450 euro. Jij hoeft maar 75 euro ex. BTW te betalen!

______________________________________________________

Boek nu alvast jouw plekje! Ga naar www.tomsebastian.com/deweekvandebeautyprofessional en meld je aan!

______________________________________________________

In geval dat …
Zijn er sessies die jij niet kunt bijwonen? Omdat het bijvoorbeeld druk is in je salon of omdat je in de avond wel moet werken? Aan het eind van de week ontvang jij een link voor de ‘bibliotheek’ met alle informatie die jij gemist hebt. Dat is natuurlijk anders dan dat je erbij bent, want erbij zijn is een MUST! De experts staan LIVE voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en laten je tijdens hun masterclasses meedenken over de onderwerpen om nog praktischer en specialistischer te werk te kunnen gaan in jouw salon!

Tot snel!

Tom Sebastian & Moniek Robbe

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
REN’s natuurlijke alternatief voor Retinol
GET READY FOR… ‘De Week van de beautyprofessional’!

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord