HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Meld je nu aan voor de webinar van Dr. Anna over trends en ingrediëntenkeuze

Op 26 september om 10:00 uur geeft Dr. Anna, werkzaam bij Diego dalla Palma Professional, een webinar over trends en ingrediëntenkeuze. Meld je snel aan voor dit interessante webinar!

Wil jij de webinar van Dr. Anna bijwonen op 26 september om 10:00 uur?
Stuur dan een mail naar info@esthe-care.nl onder vermelding van webinar Dr. Anna.

In vakmagazine De Beauty Professional was in de laatste editie een artikel te lezen over Dr. Anna en een unieke productlijn die in het najaar gelanceerd wordt. Lees snel verder.

Na jarenlang onderzoek introduceert Diego dalla Palma Professional de vernieuwde en verbeterde LENITIVO SOOTHING-lijn: het geavanceerde antwoord op de toenemende vraag van de extreem gevoelige huid en de zeer kwetsbare huid door farmacologische behandelingen. Het is volgens de leverancier hét schoonheidsritueel voor de gevoelige huid. LENITIVO SOOTHING biedt verlichting en is hét professionele, dermocosmetische schoonheidsritueel met hoge tolerantie, dat de gevoelige huid kalmeert en beschermt tegen externe invloeden.

Wereldwijd beschrijft 60 tot 70% van de vrouwen haar huid als gevoelig. Een gevoelige of reactieve huid is onderhevig aan onaangename gewaarwordingen, zoals een prikkelend, branderig gevoel, pijn, jeuk en tintelingen als reactie op prikkels die dergelijke gewaarwordingen normaal gesproken níét zouden moeten opwekken. De huid kan er normaal uitzien of gepaard gaan met erytheem. Het kan alle lichaamslocaties aantasten, vooral het dunnere deel van het gezicht, zoals de neus, kin, wangen en het voorhoofd. Deze groep vrouwen met een gevoelige huid is op zoek naar gerichte salonbehandelingen met meer zichtbare resultaten, een professionelere benadering en dermocosmetica met innovatieve actieve ingrediënten en milde formules. Dit betekent een groeiende vraag naar gevoelige of gesensibiliseerde huidproducten.

Bewezen werkzaamheid
De bewezen werkzaamheid van de vernieuwde en verbeterde LENITIVO SOOTHING-lijn is aangetoond door de afdeling Dermatologie van de Universiteit van Napels Federico II. Bij alle proefpersonen was een statistisch significante verbetering zichtbaar in de vermindering van roodheid, droogheid, jeuk en onaangename gewaarwordingen na slechts 30 dagen. Elk afzonderlijk detail van deze lijn is zorgvuldig bestudeerd, van actieve ingrediënten, formules en de professionele methode tot aan de gerichte training.

Werkzame ingrediënten

  1. ProSENSE PEPTIDE: het innovatieve complex van actieve ingrediënten met een synergetisch effect. Het vermindert irritatie en brengt de natuurlijke afweer van de huid in evenwicht, vermindert neurogene ontsteking: een typische manifestatie van een gevoelige huid en minimaliseert de verergerde perceptie van pijn, die kenmerkend is voor de reactieve huid.
  2. CERAMIDE PLUS CPX: een innovatieve mix van biotechnologische ceramiden die qua type en samenstelling identiek zijn aan de ceramiden die van nature aanwezig zijn in de menselijke huid. Het herstelt de barrièrefunctie, wordt gedragen door BioMembrains®-technologie; een gepatenteerd toedieningssysteem dat de penetratiegraad van ceramiden door de huidlagen met 38% verhoogt, bij voorkeur daar waar de huidstructuren meer verstoord zijn.
  3. ECTOIN: een aminozuurderivaat dat grotendeels ook wordt gebruikt in lokale medicijnen voor de behandeling van atopische dermatitis en de hyperreactieve huid. Brengt de afgifte van ontstekingsmediatoren in evenwicht en vermindert het optreden van roodheid en irritatie.

LENITIVO SOOTHING dermocosmetica zijn alcohol- en geurvrij (of met een allergeenvrije geur), bevatten een laag percentage schuimmiddelen (in het geval van reinigingsproducten), zijn getest op zware metalen (chroom, lood, kwik, arseen, kobalt en nikkel) en zijn speciaal samengesteld met een beperkt aantal ingrediënten voor een hoge tolerantie en comfort, zelfs voor de extreem gevoelige huid.

Voor wie
De professionele behandelingen met specifieke protocollen zijn ontwikkeld voor de gevoelige en reactieve huid, de huid die vatbaar is voor couperose en de gevoelige ouder wordende huid. De gevoelige huid is vatbaarder voor verouderingstekenen en fotoveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, verkleuringen, verlies van toon en verlies van densiteit. Ook is er een specifiek protocol en een specifieke massage ontwikkeld voor de extreem gevoelige huid, zoals de huid die erg kwetsbaar is door farmacologische behandelingen of door eerdere of huidige kankerbehandelingen.

De oncologische huid
Tijdens chemotherapie en bestralingen zijn de huid en het haar, de wimpers, wenkbrauwen en nagels onderhevig aan veranderingen. De huid kan strak, pijnlijk of ruw aanvoelen, jeuken en soms gebarsten zijn, vooral aan de uiteinden. Deze dermatologische aandoeningen kunnen ernstige esthetische, fysieke en psychologische ongemakken veroorzaken met negatieve gevolgen voor de kwaliteit van leven van de kankerpatiënt. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat geïntegreerde programma’s voor het beheersen van stress en emotioneel ongemak, en psychologische en aanvullende ondersteuning tijdens traditionele oncologische therapieën de therapietrouw en de kwaliteit van leven van patiënten helpen verbeteren, zowel vanuit fysiek, psychisch als sociaal oogpunt. Hierbij vormen dermocosmetica, esthetische massages en professionele behandelingen een essentieel onderdeel.

De LENITIVO SOOTHING-lijn: een gericht antwoord
De LENITIVO SOOTHING-lijn van Diego dalla Palma Professional speelt in op de toenemende marktvraag naar producten voor de gevoelige huid. De nieuwe lijn maakt het merk compleet en leidt tot een toename van omzet en klantloyaliteit, zowel voor de salon als de consument. De herlancering is een ​​gericht antwoord op de vraag naar verlichting van de gevoelige huid, met een nieuwe lijn die is ontwikkeld en getest door dermatologen gespecialiseerd in de behandeling van de hyperactieve en kwetsbare huid door agressieve externe middelen, zoals farmacologische therapieën.

Voor meer informatie: www.esthe-care.nl

Wil jij de webinar van Dr. Anna bijwonen op 26 september om 10:00 uur?
Stuur dan een mail naar info@esthe-care.nl onder vermelding van webinar Dr. Anna.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
DÉCAAR lanceert de Lumi Intimate Cream voor gepigmenteerde intieme zones
Meld je nu aan voor de webinar van Dr. Anna over trends en ingrediëntenkeuze

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord