HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

In 5 stappen naar maximale huidverbetering met bdr

Posted on

Met het unieke en eenvoudige 5-stappenplan van bdr kun je je huid optimaal verbeteren. Door deze 5 stappen voor thuisverzorging te combineren met het bdr 3-in-1 concept voor in de salon, behaal je het beste resultaat. Wist je dat 60 tot 70 procent van het resultaat afkomstig is van je dagelijkse huidverzorging? De salonbehandelingen ondersteunen dit proces en vormen niet de basis, zoals vaak wordt gedacht. Dagelijkse huidverzorging hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met het 5-stappenplan van bdr werk je thuis aan maximale huidverbetering.

Het bdr 3-in-1 concept combineert fruitzuren, microdermabrasie en microneedling in één behandeling, waardoor meerdere huidproblemen tegelijk worden aangepakt. Dankzij de synergetische werking van deze technieken is de behandeling effectief, snel en minder invasief dan andere behandelingen. Het behandeltraject wordt thuis voortgezet met producten die actieve ingrediënten bevatten, wat zorgt voor een naadloze aansluiting en maximale resultaten.

De reiniging van bdr is uniek omdat de producten dezelfde pH-waarde hebben als de huid. Hierdoor is het niet nodig om de huid na het reinigen te tonifiëren. Je kunt meteen doorgaan naar stap 2.

bdr is een leider in acid-based treatments en biedt een breed scala aan fruitzuren, waaronder AHA’s, BHA’s en sinds kort PHA’s. Elk zuur heeft een eigen werking en bereikt verschillende resultaten. PHA’s exfoliëren mild door hun grotere moleculen, waardoor ze geschikt zijn voor gevoelige huidtypes en een egaliserend en beschermend effect hebben.

Tijdens deze stap gebruik je serums met hyaluronzuur. Er wordt onderscheid gemaakt tussen hoog moleculair hyaluronzuur, dat snel maar kortdurend werkt en een hydraterend filmlaagje vormt, en laag moleculair hyaluronzuur, dat langzamer werkt maar langdurig effect heeft en een liftend effect geeft. Deze serums worden gecombineerd met microneedling tijdens de behandeling.

In deze stap kies je een product dat gericht is op een specifiek huidprobleem, zoals pigmentvlekken, grove poriën of verzorging van hals en decolleté. Een voorbeeld is de Briljant EP uit de EP-lijn, een multifunctioneel serum met gestabiliseerde vitamine C, whitening peptide, azelaïnezuur en tranexaminezuur. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en bestrijdt zowel hyperpigmentatie als roodheid.

De laatste stap bestaat ‘s ochtends uit twee delen: het aanbrengen van een dagverzorging en het beschermen van de huid tegen UVA- en UVB-straling met een SPF. bdr gebruikt een combinatie van minerale en chemische filters. De minerale filter biedt onmiddellijke bescherming, terwijl de chemische filter ongeveer 20-40 minuten nodig heeft om effectief te zijn. Samen bieden ze zowel directe als langdurige UV-bescherming.

cosinta.nl/bdr

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Vorige
Dr. Irena Eris prosystem: holistishce huidverbetering
In 5 stappen naar maximale huidverbetering met bdr

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord