HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Kitty van der Sluis wordt Managing Director van BABOR Benelux

Sinds januari 2022 runt Kitty van der Sluis naast de BABOR-dochteronderneming in Nederland ook de succesvolle dochterondernemingen in België en Luxemburg. Kristien Grymonprez was als directrice gedurende lange tijd verantwoordelijk voor België en Luxemburg zij ging onlangs met pensioen. Director International Henryk Grund bundelde vervolgens de verantwoordelijkheden voor de dochterondernemingen in België en Luxemburg. In samenwerking met Kitty van der Sluis wil hij het netwerk van instituten en spa’s in België, Nederland en Luxemburg uitbreiden en tegelijkertijd de multi-channelverkoop een boost geven.

“Samen met onze B2B-partners bouwen we al een aantal jaren aan een multi-channelstrategie. Dat dit de juiste route is, is in de crisistijd op indrukwekkende wijze bevestigd. Het is voor mij vooral belangrijk dat we onze professionele partners laten deelnemen en dat wij hen begeleiden tijdens het traject naar de digitale wereld. We weten dat deze partners het DNA van ons merk zijn. In de hevig concurrerende beautymarkt maken onze partners het verschil”, zo laat Henryk Grund weten.

Al in september 2020 opende Europa’s toonaangevende professionele huidverzorgingsmerk BABOR een gezamenlijk kantoor met een trainingscentrum in Rotterdam voor zijn dochterondernemingen in België, Nederland en Luxemburg. In het World Trade Center te Rotterdam, gelegen in het centrum van de stad. Hier, biedt BABOR zijn medewerkers een moderne werkplek en zijn partners de allerbeste opleidingsmogelijkheden aan. Het is dan ook niet meer dan logisch dat het topmanagement nu ook gebundeld is. “Naast ons thuisland Duitsland” is de Benelux voor ons een enorm belangrijke markt, die we graag dynamisch willen blijven ontwikkelen. Kitty van der Sluis bewijst in Nederland al drie jaar, over kennis en leiderschapskwaliteiten te beschikken. Ik ben dan ook blij dat ze nu ook de verantwoordelijkheid voor België en Luxemburg op zich neemt”, aldus Grund.

Naast BABOR BeNeLux is Henryk Grund ook verantwoordelijk voor de BABOR-dochterondernemingen in Oostenrijk en Zweden, evenals voor de e-commerce en retail in EMEA. In samenwerking met Kitty van der Sluis, Jan Rieke (verantwoordelijk voor Oostenrijk) en Malin Bardell, (Managing Director van BABOR Zweden), stuurt hij de multi-channelstrategie in de vorm van partnerschappen aan. Hij maakt sinds 2014 deel uit van het BABOR-team. Daarvoor bekleedde hij leidinggevende functies bij Douglas en LVMH.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Verbreed je horizon met U-Consultancy: dermatologie-opleidingen en studiereis naar Curaçao!

Posted on

Leren is investeren en voor de beste opleidingen ben je bij U-Consultancy ...

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Belastingdienst: Minder dan € 20.000,- omzet per jaar? Vrijgesteld van BTW met KOR

Posted on

Ondernemers die in de komende jaren verwachten een jaaromzet lager dan € ...

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Blog: Waarom verkleuren roze nagels

Posted on

Waarom verkleuren roze gel polish nagels zo snel in de zon? Draag je ...

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

ROC/New Beauty Opleiding kiest voor BeautyCube Almere

Posted on

Om elke week praktijktrainingen te verzorgen in een van de prachtige Trainingsruimtes ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Show your best results: Roodheid en Rosacea verminderen met IPL/Laser
Kitty van der Sluis wordt Managing Director van BABOR Benelux