HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Show your best results: Roodheid en Rosacea verminderen met IPL/Laser

Beauty Huis is gespecialiseerd in anti-aging door middel van het toepassen van verschillende fruitzuren en medische Peelings, Dermapen behandelingen en Acne behandelingen. Maar sinds een jaar bieden zij ook IPL laser behandelingen aan voor couperose/Rosacea, storende pigmentatie/zonschade en acne. Tevens biedt deze laser de mogelijkheid voor definitief ontharen middels de krachtige diodelaser. Eigenaresse Laura Brink wilde dit resultaat dat zij behaalde met haar klant die last had van diffuse roodheid/Rosacea dan ook graag met jullie delen!

Laura: “Mevrouw had al jaren last. Zij was al bij een dermatoloog geweest en heeft diverse crèmes gekregen. Echter werkte dit maar voor korte duur of helemaal niet. We zijn daarom een IPL laser traject gestart. Wij werken sinds een jaar met de Spark Pro laser van Formatk. En ook hebben wij een voedingsadvies gegeven en haar producten van Cenzaa laten gebruiken ter ondersteuning.

Wij hebben 3 tot 5 behandelingen aangeraden met de IPL laser met telkens een interval van 4 weken. We hebben vooraf besproken welke reactie de klant kon verwachten (zwelling, roodheid, warmte in de huid etcetera). Voor ieder traject nemen wij een uitgebreide intake door en bespreken we de wensen van de klant en het verwachtingspatroon.

We hebben uiteindelijk maar 3 behandelingen uitgevoerd en mevrouw was met dit resultaat zeer tevreden. Ze gebruikt nog steeds de producten van Cenzaa. Ze gaat nu weer, naar eigen zeggen, voor het eerst zonder make-up de deur uit!

Huidverbetering staat centraal bij Beauty Huis. Wij werken al 7 jaar enkel met de producten van Cenzaa en laseren dus sinds een jaar naar volle tevredenheid met de Spark Pro van Formatk. Tevreden klanten zijn onze kers op de taart! Het is iedere keer een uitdaging, maar daar houden wij van! Zeker met zulke resultaten!”

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Comment
  • Maartje
    6 augustus, 2022

    Hallo,

    Ik zou graag een ipl behandeling voor rosacea willen ondergaan maar ik heb (juvederm) fillers in mijn kaak, kin en een beetje rond mijn mond. Kan dit samen?

    Met vriendelijke groet, Maartje

Vorige
Abstract® S-Gel by ASAP
Show your best results: Roodheid en Rosacea verminderen met IPL/Laser

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord