HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Aankomend weekend! Beauty Cube organiseert eerste beautybeurs in Nederland

Het is bijna twee jaar geleden dat de laatste vakbeurs voor de beauty branche heeft plaatsgevonden in Nederland. Al twee jaar hebben de beauty professionals en hun leveranciers elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten op een dynamische plek zoals de vakbeurs. Op 12 & 13 februari 2022 is het weer zover! De allereerste beautybeurs voor de professional wordt georganiseerd in de gloednieuwe Beauty Cube in Almere. Eindelijk elkaar weer ouderwets ontmoeten!

Gratis beautybeurs centraal in het land
De gloednieuwe Beauty Cube opent dit voorjaar haar deuren: een inkoopcentrum voor de beauty professional centraal gelegen in het land. De Beauty Cube bevindt zich direct aan de A6 en andere uitvalswegen en heeft genoeg gratis parkeergelegenheid. Kom de sfeer van de Beauty Cube proeven tijdens de gratis beautybeurs de Beauty Cube Days op 12 en 13 februari. De Beauty Cube is dan in volle glorie te bewonderen met meer dan 22 beautyleveranciers tijdens de Beauty Cube Days. Merken als Germaine de Capuccini, Sothys, Golden Rose en Greenest Cosmetics zijn vertegenwoordigd en staan te popelen om de nieuwste trends en ontwikkelingen te delen. Check de beursplattegrond op de website van de Beauty Cube voor alle exposanten tijdens de beautybeurs.

Meld je gratis aan en kom het zelf ontdekken!
Kom zelf de unieke sfeer in de gloednieuwe Beauty Cube ontdekken en meld je gratis aan voor de Beauty Cube Days op 12 & 13 februari. Het wordt een onvergetelijk beursweekend met prachtige merken en uiteraard is team Beauty Professional ook van de partij! Meld je hier gratis aan voor de beautybeurs en dan zien we je op 12 of 13 februari op de Beauty Cube Days!

Meer informatie over de Beauty Cube?
Check https://beautycube.nl/beautycubedays/

Benieuwd hoe het eruit ziet? Check de video!

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
  • Diana Toonen
    26 januari, 2022

    Jaa superleuk!!

  • Judith
    10 februari, 2022

    Prachtige locatie! Centraal gelegen echt perfect. Wordt vast een succes!!


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Kitty van der Sluis wordt Managing Director van BABOR Benelux
Aankomend weekend! Beauty Cube organiseert eerste beautybeurs in Nederland