HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Miranda Koevoets: ‘Mijn eerste keer Beauty Trade Special, zou het er nu echt van komen?’

Posted on

Zo fijn dat alles weer in beweging komt, niet alles hoeft meer via Zoom. We kunnen weer live ontmoeten, verbinding maken. Dat vind ik toch wel het allerfijnst, echte verbindingen.

Afgelopen jaren heb ik met meerdere inspirerende coaches (binnen en buiten de beautybranche) gesprekken gehad. Ik leer altijd weer van de gesprekken met anderen. Waarschijnlijk komt dat ook, omdat ik altijd wil blijven leren. Zo waardevol om open te blijven staan en scherp te blijven op je manier van denken. Hoe doe jij dat?

Als we het hebben over zichtbaarheid kan een coach ook een waardevolle aanvulling zijn. Het is als het ware onderdeel van de coaching. Door samen te werken met een businesscoach ga je werken naar de stippen op de horizon en wordt het nog duidelijker welk beeldmateriaal je nodig hebt. In mijn ogen is een coach iemand die je naar jezelf en je bedrijf laat kijken en je laat inzien wie je echt bent: totale duidelijkheid. De coach is oprecht, integer en uitdagend. Jouw doel is helder en heeft betekenis. Je hebt mega veel vertrouwen in jezelf en bereikt meesterschap en helderheid op alle gebieden in je leven. Immers als het een niet op orde is, kan het chaos geven op andere fronten.

Vorig jaar kwam ik in contact met beauty businesscoach Charlotte Somers, een ambitieuze vrouw. Al van jongs af aan wist ze dat ondernemen in haar bloed zit. Als je mij al langere tijd volgt, weet je dat ik regelmatig ondernemende vrouwen interview en deze keer ging ik in gesprek met Charlotte.

Ik mocht haar interviewen. Het interview lees je hier.

De Beauty Trade Special staat bijna voor de deur. Het eerste weekend van April! Zaterdag 2 April bezoek ik voor het eerst deze vakbeurs. Leuk je daar te zien!

Miranda

P.s. Charlotte geeft tijdens de Beauty Trade Special ook een interessante lezing!!

Charlotte Somers

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Beursnoviteit! CASMARA introduceert 4 biomagnetische sheetmaskers
Miranda Koevoets: ‘Mijn eerste keer Beauty Trade Special, zou het er nu echt van komen?’