HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw beautyconcept met smart facials by SOAP

De founders van SOAP (SOAP Treatment Store & Doctors at SOAP), Stephanie Litjens en Esther Meijer-Litjens, hebben een nieuw beautyconcept gelanceerd: prescriptionTM. Volgens hen is dit hét beautyconcept van de toekomst.

“De toekomst van de beautysalon is er één waarin de klant binnen enkele minuten weet welke behandelingen en producten voor zijn of haar huid geschikt zijn. Ons nieuwe concept prescriptionTM bestaat uit een tailormade service en smart facials. Het is inmiddels beschikbaar bij verschillende salons en via de website van de SOAP Treatment Store.” PrescriptionTM bundelt volgens de eigenaresses 15 jaar aan kennis en ervaring met de laatste beautytrends en ontwikkelingen op het gebied van A.I. “Het resultaat is een tool die alle beautyprofessionals de mogelijkheid biedt om een next level salon van de toekomst te worden en haar klanten te voorzien van tailor-made treatments en producten.”


Smart Facials
De prescriptionTM treatment is gebaseerd op het mixen & matchen van hoog gedoseerde
werkstoffen die precies zijn afgestemd op de behoeftes van de huid; de ‘smart facial’. Hoe dat werkt? De klant ontvangt de online smart salon quiz en bij aankomst in de salon ontvangen ze een personalized facial en een personalized voorschrift voor thuis. “Actives van prescriptionTM zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die de focus heeft een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid 2% + azelaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20%, niacinamide en meso cocktail. Door de actives te mixen & matchen met een vegan cleanser, olie of vegan cream – die dienen als ‘drager’ van de actives – creëer je de beste treatment voor de huid van de klant.” Wil de klant thuis al weten welke mix & match voor hem of haar geschikt is? Dan kunnen ze de smart beauty quiz online doen en eventueel direct de actives kopen. Beautysalons die met het merk gaan werken krijgen een eigen portal online waar de klanten de quiz kunnen doen en ook de producten direct kunnen kopen.

Smart Beauty Quiz
Ik, Moniek, deed de online smart quiz zelf online bij SOAP Treatment Store, omdat ik natuurlijk benieuwd was hoe dit eruit zou zien. In deze online quiz stelt smart skin expert Aida je een aantal vragen, waarna er een gepersonaliseerd home-care voorschrift uitrolt. De geadviseerde werkstoffen kun je direct bestellen en vervolgens thuis mixen en matchen met vegan vehicles (een cleanser en een cream). “Door de cream te verrijken met de juiste actives, gebruik je hem ook meteen als een vehicle (drager) van deze extra actieve werkstoffen. Hiermee wordt de dag- en/ of nachtverzorging compleet custom made voor de eigen, unieke huid en de klant kan er heel gericht één of meerdere skin concerns mee behandelen.”

Zie hieronder de vragen die gesteld worden tijdens de Beauty Quiz en het advies wat er in dit geval voor mij uitrolde.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.


Waarom is bdr uniek in microneedling?

Waarom is bdr uniek in microneedling?

Posted on

Je hebt uiteraard al vaker gehoord over het concept microneedling, aangezien het ...

De layering techniek van bdr®

De layering techniek van bdr®

Posted on

De huid ontdoet zich elke dag van zo’n miljoen dode huidcellen. Verschillende ...

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Blog Linda Dool: Effectief NEE zeggen voor een goede balans

Posted on

Als beauty ondernemer komen wij het regelmatig tegen. De klant gaat jouw ...

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Beauty Trade Special 2024 – Zet ‘m vast in je agenda!

Posted on

In twee ruime hallen genieten van alles wat het vak zo mooi ...

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

MIJN INTERESSE

  
 

   

Vorige
Milde peeling by P&B Cosmetix
Nieuw beautyconcept met smart facials by SOAP