HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

‘De week van…’ Debby Feleus, trainster en beautyprofessional

Mijn naam is Debby Feleus en ik ben werkzaam als trainster en productspecialist bij Décaar. Naast mijn uren bij Décaar heb ik ook mijn eigen salon waar ik verschillende behandelingen uitvoer. Dit gaat van pedicure en huidverbeterende behandelingen tot het zetten van permamente make-up. Mijn week was zoals altijd afwisselend en leuk! Ik ben gek op mijn werk. Leuk dat jullie willen lezen over mijn werkweek! Dit is wat er allemaal is gebeurd.

Dag 1 – Maandag 14 september
Vandaag en morgen krijg ik een groep dames op training die onze bootcamp volgen. Deze bootcamp is een 2-daagse training waarin ik probeer de salons zoveel mogelijk informatie te geven over Décaar, zodat ze – zoals ik het noem – gebrainwasht weer naar huis gaan?. Deze groep dames blijft in de buurt overnachten, dus gaan we in de avond gezellig met zijn allen eten. Zo leuk! Dan leer je zo’n groep weer op een andere manier leren en zij mij ook.

Dag 2 – Dinsdag 15 september
Over een uurtje komt dezelfde groep dames weer naar ons kantoor in Alkmaar. Deze dag ga ik wijden aan ons parade paardje: de Algen Peeling. Mijn trainingen bestaat uit een theoretisch gedeelte in de ochtend en de praktijk doen we in de middag. De cursisten mogen dan de Algen Peeling zelf ervaren, wat ik een belangrijk aspect vind. Ik kan het nog zo uitgebreid vertellen, zelf ervaren is de beste manier.

Dag 3 – Woensdag 16 september
Vandaag werk ik een aantal uren in mijn eigen salon. In de ochtend heb ik een klant in de agenda staan die komt voor haar jaarlijkse afspraak om haar wenkbrauwen weer bij te werken met permanente make-up. In de avond heb ik een nieuwe klant gepland, welke heeft aangegeven huidverbeterend te willen gaan werken. Als ik dat hoor, kan mijn dag niet meer stuk, omdat je op zo’n moment de samenwerking met de klant aangaat en het verbeteren van de huid van 2 kanten komt. We starten met een uitgebreid intake gesprek, waarbij ik de huid ook meet met een huidanalyse apparaat. Zo kunnen we de huid zo optimaal mogelijk van dienst zijn. Na de meting ga ik met de Algen Peeling aan de slag en daarna leg ik de klant goed uit welke producten ze thuis moet gaan gebruiken. Wist je dat je met aansluitende thuisverzorging 60 tot 70% eerder resultaat behaald?

Dag 4 – Donderdag 17 september
Ik mag weer op pad naar Alkmaar! Ik woon zelf in Capelle aan den IJssel, dus het is toch altijd even een rit, wat betekent dat ik vroeg uit bed moet. Tijdens deze rit kan ik even goed bedenken hoe mijn training er vandaag uit komt te zien. Ik krijg namelijk een schoonheidsspecialiste uit Groningen op bezoek, die direct wil starten met ons mooie merk en zoveel mogelijk informatie van mij wil. Deze dag bestaat dus uit heel veel vertellen over de producten en behandelingen, zodat zij hierna goed met Décaar aan de slag kan in haar salon. Super leuk om mijn kennis met iemand anders te mogen delen!

Dag 5 – Vrijdag 18 september
In mijn salon probeer ik om de vrijdag te werken en dit is net de vrijdag dat ik geen klanten heb staan. Ik start de dag dus met een heerlijke wandeling met de hond, maar kruip daarna toch stiekem achter de laptop. Ik ben namelijk begonnen met het volgen van een online training ingrediëntenleer, wat echt super interessant is! Ik probeer mijn kennis continue te vergroten, want kennis is macht. Ik probeer mijn klanten in de salon en de cursisten van Décaar zo goed mogelijk van informatie te voorzien, dus ik moet natuurlijk ook mijn eigen kennis up-to-date houden!

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe jullie weken eruit zien! En voor wie meer informatie wil over Décaar, mag mij altijd benaderen.

Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties.

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord
 

Vorige
Nieuw beautyconcept met smart facials by SOAP
‘De week van…’ Debby Feleus, trainster en beautyprofessional