HÉT KENNIS- EN INSPIRATIEPLATFORM VOOR ALLE PROFESSIONALS UIT DE SCHOONHEIDS- EN MASSAGEBRANCHE.

Nieuw bij Skindependent: Sensilis

Hét antwoord op de behoefte aan huidverbetering voor de gevoelige, reactieve huid

In een wereld waarin huidgevoeligheid een veelvoorkomend probleem is geworden, kondigt Skindependent, toonaangevende distributeur van hoogwaardige huidverzorgingsmerken en producten, met trots de toevoeging aan van het Spaanse Sensilis. Een toonaangevend merk, gespecialiseerd in de gevoelige, reactieve huid, dat innovatieve oplossingen biedt die aansluiten bij de behoeften van cliënten met een gevoelige huid. Bij Sensilis worden alle productlijnen met zorg samengesteld met het oog op de gevoelige huid, inclusief huidtypes met problematische aandoeningen zoals acne, eczeem en dermatitis. Dit maakt Sensilis uniek in het bieden van oplossingen voor diverse huidproblemen zonder dat er een aparte productlijn voor de gevoelige huid nodig is. Tijdens het HUYD Congres op 16 maart aanstaande zal Skindependent de lijn voor het eerst aan professionals in de huidbranche presenteren.

Met Sensilis inspelen op de specifieke behoeften van cliënten met een gevoelige huid.
CEO Caroline den Hollander is enthousiast over Sensilis: ‘Ik ben ontzettend blij Sensilis aan het merkportfolio van Skindependent toe te voegen als exclusieve distributeur voor Nederland en België. Met dit merk kunnen huidprofessionals nóg specifieker op de behoeften van cliënten met een gevoelige huid inspelen, ook na behandelingen die de huid tijdelijk gevoeliger maken. Sensilis biedt uitgebreide behandel- en thuisprotocollen voor huidverzorging na medisch-esthetische procedures. Het merk is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse behoeften. We beginnen met een volwaardige selectie skincare, bestaande uit cleansers, serums, boosters, dag-, nacht- en oogverzorging en in- en outdoor SPF50. De producten, op basis van o.a. vitamines, antioxidanten, gehydroliseerd hyaluronzuur, pre- en probiotica, plantaardige extracten en vetzuren, retinyl palmitate, peptiden en groeifactoren, richten zich op een breed scala aan problemen zoals een droge, gecombineerde, vermoeide, rijpere huid, glycatie, acne, pigmentatie, adertjes en roodheid. De ‘medical make-up’ lijn volgt later dit jaar. Het merk heeft overigens ook een volwaardige lijn aan decoratieve make-up voor de gevoelige huid; ook dit staat op de planning om op te nemen’.

No test, No Claim
Bij Sensilis worden alle ingrediënten en producten klinisch en dermatologisch op mensen met uitsluitend een gevoelige tot zeer gevoelige huid getest. De producten voldoen aan alle maximale veiligheidseisen, zijn allergeenvrij, niet-comedogeen, veganistisch en bevatten geen schadelijke metalen.

Sensoriële ervaring
De ontwikkeling van Sensilis-producten richt zich ook op de sensoriële ervaring. Geniet van texturen en aroma’s die geschikt zijn voor de meest beschadigde, gevoelige huidtypen.

Milieubewust en duurzaam
Sensilis streeft naar milieubewustzijn en duurzaamheid. Het productiecentrum is ECOCERT/COSMOS gecertificeerd, wat garandeert dat producten zijn gemaakt van biologische en natuurlijke ingrediënten, vrij zijn van schadelijke stoffen en milieuvriendelijk geproduceerd worden. Het merk is vergevorderd in de transitie naar volledig recyclebare en biologisch afbreekbare verpakkingen én formules en alle in-en outdoor zonbescherming is gebaseerd op Ocean Respect-formules, wat de milieu-impact op oceanen minimaliseert. 

Over Skindependent
Skindependent, opgericht in 2013, ondersteunt huidprofessionals in Nederland en België bij het vinden van resultaatgerichte oplossingen, kennis en expertise. Als exclusieve distributeur van toonaangevende merken zoals Alpha-H, Sensilis, esthemax en Linder Health, biedt Skindependent persoonlijk contact, begeleiding en onafhankelijke opleidingen en masterclasses om huidprofessionals voorop te laten lopen in hun vakgebied.

skindependent.nl/sensilis


Abonneer en mis niets

Meld je aan met je e-mailadres en ontvang nieuws en updates.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige
Depilève, wereldwijd de nr. 1 in harsontharing
Nieuw bij Skindependent: Sensilis

Ik wil me graag aanmelden voor de E-mail nieuwsbrief

Van welke magazines wil je nieuws ontvangen?

  
 

Ik heb de voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord